GEN-OF YAPIŞKANLI KEÇE A4+ 10RENK 10LU #30310696 | CarrefourSA
Marka: GEN-OF

GEN-OF YAPIŞKANLI KEÇE A4+ 10RENK 10LU

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Bu ürün Gençay Ofis Kırtasiye tarafından gönderilir.
Tüm Ürünleri Gör
Mağazanın Tüm Ürünleri
Ücretsiz Kargo

Gen-Of Yapışkanlı Kece A4 20x30 Cm 2 Mm 10 Renk 10 Adet

Sanatsal ya da hobi amaclı pek cok calışmanın ana materyali olarak kullanılan kırtasiye malzemelerinden biri olan kece, geniş kullanım alanı, kalın ve ince olmak uzere farklı turleriyle one cıkmaktadır. Cok Kece 20 x 30 10lu karışık A4 ise kullanışlı ebatları ve ceşitli renkleri ile elinizin altında mutlaka bulunması gereken hobi malzemelerinin başında gelmektedir. 

Kecelerle Uretebileceklerinizin Sınırı Yok 

El sanatları ile ugraşmak insana huzur verir. Calışma sonucunda ortaya cıkan projeler ise kişinin oz guvenini yukseltir. Son donemde oldukca populer olan hobi ugraşları icinde kece ile yapılan projeler one cıkmaktadır. Kece ile yapabileceginiz projeler ise sınır tanımamaktadır. Hayal gucunuzun sınırlarını aşan DIY projeler, oda ve duvar susleri, nikah şekerleri, kitap ayracları, hediyelikler, pecetelikler, bardak altlıkları, yelekler, oyuncaklar, anahtarlıklar, cuzdan ve cantalar, magnetler, takılar ve broşlar kece ile yapılabilecek projelerden bazılarıdır. 

Hobi Edinerek Stresle Baş Edin 

  • Kece ile yapılan el işleriyle ugraşan kişilerin iş hayatında daha rahat cozumler uretebildigi gozlenmiştir. 
  • Kece ile yapılan el işleri gibi hobilere vakit ayıran kişilerin kan basıncı, kortizon seviyesi ve vucut kitle indeksleri duşer, dolayısıyla daha saglıklı bir yaşam surerler. 
  • Kece ile yapılan el işlerini satarak ev butcenize yardımcı olabilirsiniz. 
  • Sadece kendiniz degil, cocuklarınızla beraber hoşca vakit gecirebileceginiz kece işi projeler uretebilirsiniz. 
  • Ayıracagınız kucuk bir butceyle arkadaşlarınız ve aileniz icin kece işinden kucuk hediyelik eşyalar hazırlayabilirsiniz. 

Rengarenk Kecelerle Yeteneklerinizi Geliştirin 

  • Gen-Of Yapışkanlı Kece 20 x 30 10lu karışık A4 keceler, parlaklıgı ve yumuşak dokusuyla projelerinizin kaliteli gorunmesini saglar. 
  • İnce yapısıyla kolayca form verilebilir.
  • Her turlu projeye uygun yeşil, kırmızı, beyaz, kahverengi, mor, beyaz, mavi, pembe, sarı ve siyah renkleriyle 10lu paket icerisinde satılmaktadır. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız