Godiva Sütlü Fındıklı Tablet Çikolata İstiridye 83 G #30171985 | CarrefourSA
Marka: GODİVA

Godiva Sütlü Fındıklı Tablet Çikolata İstiridye 83 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
65,00 TL

adet

Gıda ve yemek malzemeleri çok çeşitli çerez ve çikolata ürünlerinin de içinde bulunduğu geniş bir bölümü ifade eder. Burada yaptığınız küçük gezintilerle çikolata çeşitlerine ulaşabilirsiniz. Godiva Sütlü Fındıklı İstiridye Tablet Çikolata 3 Gr çikolata da aynı reyonda yer alan kaliteli ürünlerden bir tanesidir. Godiva yıllardır isim yapmış özel tatlarıyla büyük beğeni topluyor. Sütlü çikolata sevenler için İstridye desenli olanlarını tercih ederek estetik olarak da mükemmelliği yakalamış olursunuz. Godiva çikolatayı kahvenizin yanına koyarak misafirlerinize şık bir sürpriz yapmış olursunuz. En tatlı en leziz ikramların tamamlayıcısı olarak ailenizle de birlikte olduğunuz keyifli anların tadını çıkarabilirsiniz. Kahve yanında, günün farklı saatlerinde, yorgunluk gidermek ve enerji toplamanın en kolay yolu Godiva çikolata. CarrefourSA reyonlarında satışa sunulan bu leziz çikolataları sizler de mağazamıza gelerek temin edebilirsiniz.

Çerez, çikolata ve bisküvi reyonundan Godiva Sütlü Fındıklı İstiridye Tablet Çikolata 3 Gr ürün detaylarını inceleyebilirsiniz. Seçimlerinizi sepetinize atarak yeni eklemeler de yapabilirsiniz. İhtiyacınız olan tüm ürünleri sepete ekledikten sonra tek yapmanız gereken satın alma işlemlerini gerçekleştirmektir.

 

İçindekiler Bilgisi
Şeker, tam yağlı süttozu, kakao yağı, kakao kitlesi, fındık (%4), sade yağ (süt), bitkisel yağlar (palm, palm çekirdeği, tam hidrojenize palm çekirdeği), emülgatör (soya lesitini), doğal vanilya aroma vericisi. Kakao kuru maddesi en az %31'dir.

Alerjen Bileşenler
Süt içerir.Eser miktarda sert kabuklu meyveler, soya ve gluten içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pasifik Tüketim Ürünleri Satış Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-011995

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 563
Enerji (kj) 2348
Yağ (g) 35
Doymuş Yağ(g) 21
Karbonhidrat (g) 53
Şekerler (g) 36
Protein (g) 8.2
Tuz(g) 0.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız