Goldcare Parlatıcı Sünger Naturel #30092637 | CarrefourSA
Marka: GOLDCARE

Goldcare Parlatıcı Sünger Naturel

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
42,50 TL

adet
"Gold Care Parlatıcı Sünger Naturel

Tüm renkler için kullanabileceğiniz parlatıcı sünger, her gün ayakkabıları silme işlemini gerçekleştirebileceğiniz pratik bir çözüm olarak sunuluyor. Toz, kir, çamur gibi sebeplerle matlaşan ayakkabı, çizme ve botlar için işlevsel bir kullanıma sahip Gold Care Parlatıcı Sünger Naturel, CarreofurSA’nın Ayakkabı Süngerleri bölümünde yer alıyor.
Her renkten deri ayakkabılarınız için kullanabileceğiniz parlatıcı, birkaç saniyede ayakkabıların tozunu alıyor ve matlığını gideriyor. Her gün evden çıkarken pratik bir şekilde temizlik gerçekleştirebilmenizi sağlayan ürünü dilerseniz çantanızda taşıyarak gün içinde de kullanabilirsiniz.
Ayakkabıların boyama işleminin ardından her gün kullanıldığında tekrar boyama süresini uzatıyor ve uzun süre yeni pırıl pırıl bir görüntüye sahip olmalarını sağlıyor. Bot ve çizmelerin derisine zarar vermeyen bir içeriğe sahip doğal parlatıcı; rahatlıkla kullanılabilecek şekilde tasarlanmış olduğundan kolaylık sağlıyor. Alt kapağını çıkardıktan sonra işleminizi yapabilir; kapağı tekrar kapatarak yerine ürününüzü bir sonraki kullanıma kadar yerine kaldırabilirsiniz. Bu şekilde ürünün kurumasını önler ve uzun süre dayanmasını sağlayabilirsiniz.
Her gün temiz ve parlak ayakkabılara sahip olabilmek için ürünü hemen sepetinize ekleyebilir; kolaylıkla satın alabilirsiniz.
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız