GOODYEAR 215/50 R17 95V UG 8 PERF MS XL FP #30361683 | CarrefourSA
Marka: GOODYEAR

GOODYEAR 215/50 R17 95V UG 8 PERF MS XL FP

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Bu ürün Baroto tarafından gönderilir.
Tüm Ürünleri Gör
Mağazanın Tüm Ürünleri
Ücretsiz Kargo
UltraGrip 8 Performance, kışları en zorlu kar koşulların üstesinden gelmek için tasarlanan yüksek performanslı bir lastiktir. Size en yakın UltraGrip 8 Performance bayisini burada bulabilirsiniz.

Karlı zeminde güvenli yol tutuş,
Buzlu zemin üzerinde mükemmel performans,
Yüksek kızaklama direnci,
Yakıt verimliliği tasarımı

Yakıt verimliliği tasarımı
Lastiğin düşük ağırlıklı yapısı yuvarlanma direncini azaltarak aracınızın yakıt tüketimini ve CO emisyonunu azaltır

Karlı zeminde güvenli yol tutuş
Karla kaplı yollarda güvenle seyahat edin. UltraGrip 8 Performance, üç farklı tip girinti sayesinde sertleşmiş kar üzerinde üstün kavrama ve fren yeteneği sağlar. Testere şekilli merkezi düz diş bir kar sabanı gibi işlev görerek, çekişi artırmak için kar yüzeyine tutunur.

Buzlu zemin üzerinde mükemmel performans
UltraGrip 8 Performance, buzlu zemin üzerinde yol tutuşu iyileştiren büyük bir temas alanı sağlar. Silika lastik sırtı bileşeni düşük sıcaklıklarda iyi kavramayı sürdürür.

Azaltılmış suda kızaklama riski
Özel hidrodinamik sırt olukları suyu lastik yüzeyinden hızla boşaltarak ıslak ve çamurlu yollarda kontrolü elinizde tutmanızı sağlar. Ürün:Lastik Marka:Goodyear Mevsim:Kış Lastik Alt Kategorisi:Otomobil Üretim Yılı:2021 Desen:UG 8 PERFORMANCE Ebat:215/50R17 Taban Genişliği:215 Kesit Oranı:50 Jant Çapı:17 Yük Endeksi:95 Hız Sınıfı:V Ekstra Yük (XL):XL

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız