GOODYEAR 215/60 R17 96V VEC 4SEASONS #30320128 | CarrefourSA
Marka: GOODYEAR

GOODYEAR 215/60 R17 96V VEC 4SEASONS

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Bu ürün Baroto tarafından gönderilir.
Tüm Ürünleri Gör
Mağazanın Tüm Ürünleri
Ücretsiz Kargo

Yıl boyu kontrolünüzü kaybetmeyin Goodyear’ın lastiğinizin değişken hava koşullarına uyum sağlamasına olanak tanıyan Weather Reactive Teknolojisi sayesinde yıl boyu aynı lastiği kullanın. Lastiğin SmartTRED deseni farklı yol koşullarına uygun çeşitli sırt bölümlerinden oluşur ve sert sırt blokları virajlarda hassasiyet ve denge sağlar.

Güvenilir çekiş Yolda karşılaştığınız her koşulda kontrolü kaybetmeyin. Vector 4Seasons Gen-1, yıl boyu yol tutuşu için her türlü hava koşuluna uygun bileşiği ve buzlu ve karlı yol koşullarının üstesinden gelecek yüksek yoğunluklu 3 boyutlu kılcal kanallarıyla dört mevsim mükemmel performans sağlar.

Suda kızaklama direnci Vector 4Seasons Gen-1 lastikle yağmurlu, karlı veya kuru yol koşullarında aracınızı güvenle sürün. Buzda daha kısa fren mesafesi ve gelişmiş suda kızaklama direnci ile kış boyu aracınızı rahatça kullanabilirsiniz.

Yakıt tasarrufu Çevre dostu bir sürüş için daha az dirençle dönen bir lastik kullanarak yakıt maliyetlerinizi ve CO2 emisyonlarınızı azaltın. Ayrıca her türlü yol koşuluna uygun hamuru ve dengeli basınç dağılımı her koşulda yakıt verimliliğini arttırır ve daha iyi bir kilometre performansı sağlar.

Ürün:Lastik Marka:Goodyear Lastik Alt Kategorisi:Hafif Ticari Desen:VECTOR 4 SEASONS Mevsim:4 Mevsim Ebat:215/60R17 Taban Genişliği:215 Kesit Oranı:60 Jant Çapı:17 Yük Endeksi:96 Hız Sınıfı:V Ekstra Yük (XL):XL Üretim Yılı:2021

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız