GOODYEAR 235/40 R19 92Y EAG F1 ASY 2 N0 FP ISI #30323503 | CarrefourSA
Marka: GOODYEAR

GOODYEAR 235/40 R19 92Y EAG F1 ASY 2 N0 FP ISI

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Bu ürün Baroto tarafından gönderilir.
Tüm Ürünleri Gör
Mağazanın Tüm Ürünleri
Ücretsiz Kargo
Islak ve kuru zeminlerde optimum frenleme sağlayan ultra yüksek performans lastiği.

Goodyear’ın Eagle F1 Asymmetric 2 ultra yüksek performans lastiğiyle güvenli ve ekonomik yolculuklar yapabilirsiniz.
Daha kısa fren mesafesi,Hâkimiyet hassasiyeti,Yüksek yakıt tasarrufu

Özellikler

Üstün araç hâkimiyeti Ultra yüksek performanslı araçların ihtiyaç duyduğu performans kriterlerini karşılamak için geliştirilmiştir. Optimize edilmiş lastik yapısı sayesinde, ıslak ve kuru zeminlerde güvenilir yol tutuşu sağlarken sert gövdesi yüksek hızlarda bile direksiyon hassasiyeti sunar.
Daha kısa fren mesafesi Active Braking Teknolojisi ile frenleme anında lastik üzerine binen kuvvet ile yola temas eden yüzey alanları genişler ve bu sayede temas alanı artar, Lastiğin yola tutunma gücü yükselir. Gerek ıslak gerek kuru zeminlerde Aktif Braking Teknolojisi ultra yüksek performans araç sürücüsüne daha kısa fren mesafesi sağlar. Rakip markalarla yapılan karşılaştırmalı testlere göre ıslak zeminlerde üç metre ve kuru yollarda iki metre daha kısa fren mesafesi sağlar.
Yakıt tasarrufu FuelSaving Teknolojisi, daha düşük yuvarlanma direnci sayesinde, yakıt tüketiminizin azalmasını sağlar. Bu teknoloji CO2 emisyonunun salınımını azaltırken, maliyetlerinizi de düşürür. Ürün:Lastik Lastik Alt Kategorisi:Otomobil Marka:Goodyear Mevsim:Yaz Desen:EAGLE F1 ASY 2 Üretim Yılı:2020 Ebat:235/40R19 Taban Genişliği:235 Kesit Oranı:40 Jant Çapı:19 Yük Endeksi:92 Hız Sınıfı:Y

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız