Haribo Altın Ayıcık 160 G #30033845 | CarrefourSA
Marka: HARIBO

Haribo Altın Ayıcık 160 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
39,50 TL

adet
HARİBO ALTIN AYICIK 160 GR Çocuk ya da büyük herkes tarafından sevilen şekerlemelerden olan Haribo Altın Ayıcık 160 gr paketiyle satışa sunuluyor. Lezzetli bir şekerlemenin cazibesine çocuklar kadar büyükler de karşı koyamazlar. Uygun fiyatı ve güvenilir markasının yıllardır kazandığı tecrübe ile severek yenilen bir ürün. Çerez, Çikolata ve Bisküvi reyonlarında satılan şekerleme ve çocuk şekerleri ürünleri arasında bulunan Haribo Altın Ayıcık 160 gr usun süre saklanabilen paketi ve güvenilir yapısıyla lezzetli bir şekerleme. 160 gr’lık paketiyle tüm aile tarafından severek tüketilebilecek uygun bütçesiyle herkes tarafından alınabilecek uzun saklama seçeneğiyle raflarda ve dolaplarınızda bozulmadan uzun süre yerini koruyabilecek bir tatlı. Üretim aşamasında dikkat edilen ve her zaman kalite standartlarınca denetlenen bir ürün olarak yıllardır Türkiye pazarında bilinen ve güvenilen bir marka tarafından sunulan karşı konulamaz bir lezzet.
İçindekiler Bilgisi
Glikoz şurubu, şeker, su, sığır jelatini, dekstroz, çeşidine göre meyve suyu %1,5 (elma, çilek, ahududu, portakal, limon, ananas), asitliği düzenleyici(sitrik asit), çeşidine göre meyve ve bitki konsantreleri (aspir, alg, elma, mürver, portakal, siyah kuşüzümü, kivi, limon, kırmızı kuşüzümü, mango, marakuya, kırmızı üzüm), aroma vericiler (ahududu, çilek, elma, ananas, limon, portakal), palm yağı, parlatma maddesi (karnauba mumu, bal mumu), mürver ekstraktı.

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN VE KURU YERDE SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
HARIBO ŞEKERLEME SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-028226

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 336
Enerji (kj) 1404
Yağ (g) 0.1
Doymuş Yağ(g) 0.1
Karbonhidrat (g) 75.2
Şekerler (g) 47.3
Protein (g) 7.1
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız