Hero Baby İlikli Kemik Sulu Karışık Sebzeli Ek Gıda 120 Gr #30240921 | CarrefourSA
Marka: HERO BABY

Hero Baby İlikli Kemik Sulu Karışık Sebzeli Ek Gıda 120 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
37,50 TL

adet
İlikli Kemik Sulu Karışık Sebzeli Püre 120 gr HERO BABY’DEN TÜRKİYE’DE BİR İLK: BEBEKLERE SEBZEYİ SEVDİREN İLİKLİ KEMİK SULU SEBZE PÜRELERİ Evde hazırlanması zor olan kemik suyu ile sebzeleri biraraya getirdik, lezzeti ile bebeklere sebzeyi sevdirdik. Bebek beslenmesinde ürün çeşitliliğine verdiğimiz önemden hareketle Türkiye’de ilk ve tek olan ilikli kemik sulu sebze pürelerini bebeklerin beğenisine sunuyoruz. Uzun saatlerce pişirildiğinde faydasından yararlanılabilen kemik suyunu annelere pratik bir çözümle sunarak, annelerin bebekleri ile daha fazla zaman geçirmelerine destek oluyoruz. Kalsiyum kaynağı kemik suyu, bebeklerin büyüme ve gelişimini destekliyor Bebek beslenmesinde önemli bir yeri olan kemik suyu, kalsiyum kaynağı olması sebebiyle bebeklerin büyümesini ve sağlıklı gelişimini destekliyor. Hero Baby kemik sulu sebze püreleri içinde yer alan tüm sebzeler buharda pişirilirken, kullanılan kemik suyu bebeklerin kemik yapısına fayda sağlayan ilikli kemik suyundan elde edilerek hazırlanıyor. Hero Baby’nin ilikli kemik sulu sebze pürelerinde koruyucu, renklendirici* ve şeker ilavesi bulunmuyor. • Kalsiyum kaynağıdır. • Ek gıdaya geçiş döneminde besleyiciliği arttırmak için kemik suyunu ilikli kullanmak daha etkilidir. • İçerisinde kullanılan sebzeler buharda pişirilmiştir. • Koruyucu katkı maddesi, renklendirici ve zirai tarım ilacı kalıntısı içermez. • İlave şeker içermez. • Gluten içermez. • Hava almayacak şekilde vakum altında kapatıldığından son kullanma tarihine kadar tazeliğini korur. • Hero Baby İlikli Kemik Sulu Karışık Sebze Püresini dilerseniz ısıtarak da bebeğinize yedirebilirsiniz. • Hero Baby kavanoz mamaları Türkiye’nin bereketli topraklarından DOĞAL tarım ile yetiştirilen sebze ve meyvelerle üretilir. • Bizim için doğal tarım; bebek beslenmesine uygun kalitede sebze ve meyve yetiştirilebilecek endüstriden, yollardan ve şehir merkezlerinden uzak bereketli toprakların seçilmesiyle başlar. *Türk Gıda kodeksi gereğince koruyucu ve renklendirici içermez.
İçindekiler Bilgisi
Su, havuç (%25), patates (%12), sakız kabağı (%11), yağsız süt tozu, ilikli kemik suyu (%5), pirinç unu, kereviz (%2), mısır nişastası, domates salçası (%1).

Alerjen Bileşenler
Kereviz, süt ürünü içerir. Gluten içermez.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Kapağı açılmadan önce serin,kuru ve güneş ışığından uzak bir yerde saklanmalıdır.Açıldıktan sonra kapağı kapalı olarak buzdolabında saklanmalı ve 24 saat içerisinde tüketilmelidir.

Kullanım Talimatı
Bebeğinize yedirmeden önce ek gıdayı kavanozu ile birlikte sıcak suda bekleterek (benmari usulü) veya mikrodalga fırında ısıtınız. (Uyarı: Metal kapakları mikrodalga fırına koymayınız.) Ek gıdayı bir kaşık ile karıştırınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pasifik Tüketim Ürünleri Satış Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-06-K-005076

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 83
Enerji (kj) 352
Yağ (g) 0.3
Doymuş Yağ(g) 0.2
Karbonhidrat (g) 15.6
Şekerler (g) 3.7
Lif(g) 1.3
Protein (g) 3.8
Tuz(g) 0.2
Kalsıyum (mg) 80
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız