Hipp 1 Organik Biberon Mama 300 Gr #30034264 | CarrefourSA
Marka: HIPP

Hipp 1 Organik Biberon Mama 300 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 14 adet
263,50 TL

adet
"Hipp 1 Organik 300 g CarrefourSA reyonlarında Biberon Toz Mamaları bölümünde yer alan Hipp 1 Organik 300 g, tamamen organik süt kullanılarak üretilmesi ile öne çıkıyor. Bebeğin beslenmesi için en iyi besin anne sütü olmasına rağmen doğum sonrasında anne sütüyle beslenmenin mümkün olmadığı hallerde ürün kullanılıyor. Bebeklerin özel beslenmesi için hazırlanan ürün içeriğinde organik sütten gelen protein bulunuyor. Yetkili sağlık danışmanının ya da doktorun önerisi ile kullanılan ürün, karbonhidrat olarak laktoz içeriyor. Bebeğinizin sağlığına özen gösteren ürün, ilave şeker içermiyor. Bebeklerin alerjik halleri göz önüne alındığından içeriğinde glüten de yer almıyor. 300 gramlık karton kutusunda satışa sunulan ürün, doğum sonrası kullanılan bir ek gıda olarak öne çıkıyor. Toz halinde olduğu için su katılarak sıvı hale getiriliyor. Daha sonra biberon vasıtası ile bebeğinize verebiliyorsunuz. Mutfak dolabında kolayca saklanabilen ürün, mama ihtiyacınız olduğunda kısa sürede hazırlamanıza olanak sağlıyor. Organik olmasından dolayı bebeğinizin gelişimine önemli katkılar sunan ürün, aynı zamanda yavrunuzun sağlıklı beslenmesine de yardımcı oluyor. Size destek olacak ürünü denemek için hemen sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz. "
İçindekiler Bilgisi
Yağsız süt, peynir altı suyu, bitkisel yağlar(palm çekirdeği yağı, düşükerusik asitli kolza yağı, ayçiçeği yağı), laktoz, LCP1 (Mortierella alpina kaynaklı bitkisel yağ, balık yağı), kalsiyum karbonat, potasyum klorür, L-tirozin, C vitamini, L-fenilalanin, çinko sülfat, L-triptofan,demir-II sülfat, stabilizör L(+) laktik asit, inositol, niasin, pantotenik asit, bakır-lizin kompleksi, E vitamini, B1 vitamini, A vitamini, K vitamini, B6 vitamini, potasyum iyodat, folik asit, mangan sülfat, B2 vitamini, sodyum selenat, D vitamini, biotin, B12 vitamini.

Alerjen Bileşenler
Süt ve süt ürünleri

Menşei Ülke
ALMANYA

Muhafaza Şartları
SERİN VE KURU YERDE SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
HİPP DIS TİCARET LTD.STİ.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 278
Yağ (g) 3.5
Karbonhidrat (g) 7.4
Lif(g) 0.1
Protein (g) 1.4
Vitamin A (µg) 70
Vitamin D (µg) 1.2
Vitamin E (mg) 0.7
Vitamin K (µg) 5
Vitamin C (mg) 10
Niasın (mg) 0.4
Folik asit (µg) 10
Vitamin B12 (µg) 0.1
Biotin (µg) 1.5
Pantotenik asit (mg) 0.5
Potasyum (mg) 73
Klorur (mg) 40
Kalsıyum (mg) 53
Magnezyum (mg) 4.9
Demir (mg) 0.5
Çinko (mg) 0.5
Selenyum (µg) 1.4
İyot (µg) 10
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız