Huawei Mate 10 Lite 64 GB İthalat #30216810 | CarrefourSA
Marka: HUAWEİ

Huawei Mate 10 Lite 64 GB İthalat

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Görüntülü iletişim olanaklarından en iyi şekilde yararlanmayı hedefliyor, en yeni oyun ve uygulamaları akıcı şekilde deneyimlemeyi istiyorsanız Cep Telefonu kategorisinde bulabileceğiniz Huawei Mate 10 Lite 64 GB modelini tercih edebilirsiniz. Android 8.0 işletim sistemi güncellemesini alan ve gerek tasarımı gerekse teknik kabiliyetleriyle günceli yakalayan ürünü, 3340 mAh kapasiteli bataryası sayesinde uzun saatler boyunca kullanabilirsiniz.

Geniş Ekran ve Güçlü Donanımla Yüksek Verimlilik

Çerçevesiz tasarım konseptiyle üretilen IPS yapıdaki 5.9 inçlik ekranıyla kullanıcılarını karşılayan model, 2160 x 1080 piksel (FHD+) ekran çözünürlüğüyle dikkat çekiyor. Dördü 2.36 GHz, dördü ise 1.7 GHz frekansında çalışan toplam sekiz çekirdekli işlemcisiyle tatmin edici performans gösteren cihaz, oyun tutkunları için de uygun seçeneklerden biri oluyor. 4 GB kapasiteli belleği (RAM) ve 64 GB kapasiteli dahili depolama alanıyla kullanıcılarını memnun eden ürünün depolama alanı, hafıza kartı yardımıyla arttırılabiliyor. 16 ve 2 megapiksellik iki arka kamerasına ek olarak, 13 megapiksellik ve 2 megapiksellik iki ön kamerayla gelen model; LED bildirim ışığı, parmak izi okuyucu, 4.5G desteği, Wi-Fi 5 ve Bluetooth 4.2 bağlantı olanakları gibi pek çok özellikle güç kazanıyor.

Günlük yaşamda ve iş hayatında kullanabileceğiniz yüksek performanslı bir telefona ihtiyaç duyuyorsanız, ürünü hemen satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 30216810

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız