Humana 2 Devam Sütü 350 g #30186471 | CarrefourSA
Marka: HUMANA

Humana 2 Devam Sütü 350 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Anne sütünün yetersiz kaldığı durumlarda bebeğinizin besin ihtiyacını gidermeye yarayan Humana 2 Devam Sütü 350 gr ağırlığı ile yeterli bir besi kaynağı olarak öne çıkıyor. 6. aydan sonra kullanılabilen ürünün içerisinde antibiyotik oranını azaltan ve prebiyotik olarak öne çıkan Galakto-oligosakkarit (GOS), D vitamini ve Omega 3 asitleri bulunuyor. 

Humana 2 Devam Sütünün Hazırlanışı 

Belirli miktarda su kaynatılıp 50°C sıcaklığa kadar soğutulur. Kaynatılıp soğutulan suyun yarısı iyice temizlenen biberon şişesine dökülür. Daha sonra Humana devam sütünün içerisinden çıkan ölçüm kaşığı sıkıştırılmadan doldurulur ve fazla olan kısım bir bıçak yardımıyla alınarak biberondaki suya ilave edilir. Biberonun kapağı kapatılarak karıştırma işlemi yapılır. Kalan su biberona eklenir. Vücut sıcaklığına (yaklaşık 37°C ) gelen mamanın ısısı kontrol edildikten sonra tüketilebilir. 

Devam Sütünü Hazırlarken Nelere Dikkat Edilmeli?

Bebek mamasını hazırlarken paket üzerinde yazılan talimatlara adım adım uyulması gerekir. Uzun süre bekletilen mamaların tüketilmesi bakterinin bebek vücuduna kolaylıkla girmesine sebep olacağından hazırlama ve saklama koşullarına dikkat edilmesi önerilir. Başlangıç mamaları kategorisinde yer alan ürüne bir tıkla sahip olabilirsiniz. 

30186471 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız