İçim Kaşar 600 g #30090996 | CarrefourSA
Marka: IÇIM

İçim Kaşar 600 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
İçim Kaşar 600 g
Taze ve lezzetli *İçim Kaşar 600 g, CarrfourSA reyonlarının Kaşar bölümünden satın alabileceğiniz besleyici bir kahvaltılık olarak öne çıkıyor. Özellikle çocukların en çok sevdiği peynir çeşitlerinden biridir. Yumuşaklığı ve nefis tadı ile tercih sebebi olurken aynı zamanda A, B ve D vitaminleri ile magnezyum, fosfor, sodyum, kalsiyum, protein ve çinko bakımından da oldukça zengindir. Vücudun kalsiyum ihtiyacının oldukça önemli bir kısmını karşılar. Kemikleri güçlendirdiği için ileri yaştakiler için de önemlidir. Sinir sistemini güçlendirerek kas sistemine fayda sağlar.

Sandviç ve tostlarda kullanabileceğiniz ürün, kahvaltıların da baş tacıdır. Pizza ve pidelerin olmazsa olmazı olan peynir çeşidi; poğaçalarda ve makarnalarda da harika lezzetler yaratır. Yapacağınız böreklerle sevdiklerinizi ve misafirlerinizi şaşırtarak hayran bırakabilirsiniz. Çorbaları servis ederken garnitür olarak kullanabilir; parti ve davetlerinizde şık sunumlu kanepeler hazırlayabilirsiniz. Çocukların beslenme çantaları için hazırlayacağınız mini sandviçler koyarak onları mutlu edebilirsiniz. Kemiklerin ve dişlerin güçlenmesini ve gelişmesini sağlayan besin, 600 gramlık paketler halinde sunuluyor.

Kalsiyum deposu sağlıklı lezzeti hemen satın alarak mutfağınızda hazırlayacağınız tadı damaklarda kalan tariflerde kullanmak için ürünü hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız