İçim Light Kaşar 500 g #30100012 | CarrefourSA
Marka: IÇIM

İçim Light Kaşar 500 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"İçim Light Kaşar 500 g

İçim Light Kaşar 500 g CarrefourSA'nın Kaşar reyonunda kendine yer buluyor. Yüzde 100 doğal olan ürün, katkısız olma özelliğiyle dikkat çekiyor. Her öğünde sofrada kendine yer açan ürün, kahvaltıdan akşam yemeğine veya ara öğünlere kadar her yemek saatinde tüketilebiliyor. Çiğ olarak veya yemeklerin üstüne, içine konularak yenebilen peynir, ideal tuz ve yağ oranı bulunduran formuyla lezzet vadediyor. Günlük kalsiyum ihtiyacınızı gidermeye katkı sağlayacak olan süt ürünü, içeriğinde inek sütü, peynir kültürü, peynir mayası bulunduruyor.
Hijyenik koşullarda, taze süt ve peynir mayasından imal ediliyor. Çocukların kemik gelişimi için de tavsiye ediliyor. Salatalarda, ızgara ve fırın yemeklerinin üzerinde, çorbaların içinde, makarnalarda lezzet artırıcı olarak kullanılabiliyor. 1 kilogram kaşar üretimi için 11 kg süt kullanılıyor. Formuna dikkat edenler için üretilen, yağı azaltılmış ürünün servis sırasında ıslak bıçak veya peynir bıçağı ile kesilmesi öneriliyor. Ambalajı açılmadığı takdirde son tüketim tarihine kadar yenebilen light kaşarın, açıldıktan sonra buzdolabında muhafaza edilmesi ve kısa sürede tüketilmesi salık veriliyor. Hemen sepetinize ekleyerek zahmetsizce sipariş verebileceğiniz İçim kaşar, sofralarınıza lezzet katmayı bekliyor.
Ürün Kodu: 99417
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız