İpek Disk Pamuk 120'li #30087432 | CarrefourSA
Marka: IPEK PAMUK

İpek Disk Pamuk 120'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
İpek Disk Pamuk 120’li

İpek disk pamuklu 120’li ürünü, günlük cilt temizliği yardımcısı, kullanım kolaylığı sağlayan disk şekli ve dağılmayan yapısı ile yumuşacık bir bakım pamuğudur. Kolay açılabilen ambalaj ağzı ile pamukların sonradan kirlenmeleri ve nemlenmelerinin önüne geçilmesi için ipli ağız yapısı ile kullanım ve depolama kolaylığı sağlamaktadır.

Marketlerin, kağıt ve pamuk bölümlerinin pamuklar reyonundan kolayca ulaşabileceğiniz İpek disk pamuklu 120’li ürününü yumuşacık yapısı ile sadece cilt temizlemekte değil bir çok bakım işleminde de rahatça kullanabilirsiniz.

Makyaj temizliği, tırnak bakımı, oje temizliği, bebek bakımı ve cilt bakımı gibi birçok noktada kolaylıkla kullanılabilecek olan ürün diğer pamuk ürünlerine nazaran daha kullanışlı bir şekildedir. İster evinizde ister iş yerinizde hatta ister çantanızda bile taşıyabileceğiniz pratik ve yumuşak bir ambalaj yapısına da sahiptir.

Pamuklarda yaşanılan en büyük sıkıntı olan dağılma, parçalanma ve pamuk parçalarının yüze ya da bulunduğu bölge yüzeyine yapışması sorunu bu ürün ile ortadan kalkmış bulunuyor. Disk şeklinde olan yapısı sayesinde ipeksi dokunuşu uyguladığınız her bölgede hissedebileceksiniz. Kullan at özellikte olan ürün kapatabilen ağzı sayesinde uzun süre boyunca dolaplarınızda ve çekmecelerinizde muhafaza edebileceğiniz bir yapıdadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız