Ja-Ru Air Max Frizbi #30279433 | CarrefourSA
Marka: JA-RU

Ja-Ru Air Max Frizbi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Ja-Ru Air Max Frizbi

Özellikle bahar ve yaz aylarının popüler oyunlarından birisi olan frizbi ile çocuklarınızla ve arkadaşlarınızla eğlenceli zamanlar geçirmek ister misiniz? Ja-Ru Air Max Frizbi ile bu dileğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ja-ru Air Max Frizbi ile enerjisi yüksek, hareketli günlere hazır olun!

Ja-ru Air Max Frizbi, yaklaşık 2 santimetre kalınlığındaki çember formu sayesinde rahatlıkla kavranabilir. Atış sırasında konfor sunan Ja-ru Air Max Frizbi'nin pürüzsüz kenarları havada süzülmesini sağlar. Siz de Ja-ru Air Max Frizbi ile çocuğunuzla eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz. Açık hava oyunları arasındaki en eğlenceli aktivitelerden birisi ve harika bir grup oyunu olan frizbi ile kalabalık ortamlarda daha rekabetli ve daha heyecanlı oyunlar kurabilirsiniz. 4 yaş üzeri çocuklar ve eğlenceyi seven tüm yetişkinler için uygun olan Ja-Ru Air Max Frizbi ile güzel havaların tadını çıkarın!   

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız