Jacobs Monarch Gold 100 Gr #30142791 | CarrefourSA
Marka: JACOBS

Jacobs Monarch Gold 100 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
107,90 TL

adet
Jacobs Monarch Gold 100 Gr

İnsanların başlıca içeceği su olurken, gündelik olarak ihtiyaç duydukları içecekler arasında kahve büyük bir yer tutuyor. Özellikle sıcak içecekler arasında yer alan kahve, Jacobs markasının kalitesi ile lezzetli ve eşsiz bir kullanım oluştururken, Jacobs Monarch Gold 100 Gr ürünü de paket içerisindeki 100 gram ve 50 fincan ölçüsündeki kahve kullanımı ile eşsiz bir aroma sağlıyor.

CarrefourSA İçecekler reyonunda Sıcak İçecekler-Kahve bölümünde ulaşabileceğiniz Jacobs Monarch Gold 100 Gr ürünü, yüzde 100 çözünebilir kahve özelliği ile birlikte en doğal ve lezzetli kahve çekirdeklerinin öğütülmesi sayesinde elde ediliyor. Pratik paketi sayesinde her kullanımdan sonra tekrar ağzını kilitleyerek dolaplarınızda saklayabileceğiniz bu ürün, her zaman taze ve lezzetli bir kullanım oluşturuyor.

Evinizde ve işyerinizde kahve tutkunları için küçük bir mola sırasında kullanılabilecek veya her sabah güne başlamadan önce tüketebileceğiniz bu kahve, vazgeçilmez bir ürün olarak pratik paketiyle uzun süre muhafaza edilebilir.

Günün her saatinde lezzetli bir kahve arası verebilmek ve kokusuyla zinde kalarak keyifli bir kullanım elde edebilmek için bu ürünü sepete ekleyerek hemen satın alabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız