Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi 100 Gr #30000332 | CarrefourSA

Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi 100 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
39,50 TL

adet
Her evin vazgeçilmezi olan Türk Kahvesi, CarrefourSA kahve reyonlarında, en güvenilir kahvecilerden birinin elinden çıkmış haliyle, tazeliğini yitirmemesine özen gösterilerek size sunuluyor. Yorgunluk atmak, yemek sonrası keyfi ve güzel bir sohbet için günün her saati içilebilen Türk kahvesinin vücudunuz için çok sayıda faydası da var. Türk kahvesi, kendine has kokusu, sunuluş biçimi ve geleneğiyle misafirlerinize ikram etmek için ve bu güzel deneyimi paylaşabilmek için evinizin olmazsa olmazıdır. Kahvenizin kalitesi ve tazeliği önemli olduğundan, deneyimli ve bu geleneği yüz yılı aşkın bir süredir başarıyla sürdüren Kuru Kahveci Mehmet Efendi'den alacağınız ürün keyfinize keyif katacak.
İçindekiler Bilgisi
Öğütülmüş kahve

Muhafaza Şartları
Kapalı olarak kuru ortamda muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
İçme suyunu fincanla ölçerek cezveye koyunuz.Her fincan için 2 çay kaşığı kahve ,arzu ederseniz şeker ilave ediniz.Kısık ateşte kahveyi karıştırınız.Bir süre sonra kabaran köpüğü fincanlara pay ediniz.Kalan kahveyi bir taşım daha

Süzme Ağırlık
100

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Kuru Kahveci Mehmet Efendi Mahdumları Limited Şirketi Organize Sanayi Bölgesi 1. Cadde No:22 Y. Dudullu /İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-34-K-004732

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız