Johnson's Baby Vazelin Pembe 100 g #30095667 | CarrefourSA
Marka: J'BABY

Johnson's Baby Vazelin Pembe 100 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
99,50 TL

adet
Yumuşak formülü sayesinde bebeğinizin hassas cildi için güvenle kullanabileceğiniz, her banyodan sonra cildi nemlendirmek amacıyla, her alt değiştirmeden sonra da pişiği önlemeye yardımcı olmak için uygulayabileceğiniz Johnson's Baby Vazelin Pembe CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Vazelin 15 20 karbonlu hidrokarbonlardan meydana gelen petrol türevi bir kremdir. Birbirine benzeyen yarı katı özellik gösteren birçok karışımın bir araya gelmesiyle oluşan vazelin tıp ve eczacılık alanında kullanılmaktadır. Vazelin pansumanda koruyucu olarak, merhem ve kozmetik de ise sıvı yağ olarak kullanılmaktadır. Sert noktaları yumuşatması, makyajı temizlemesi, kaşların ehlileştirilmesi, ölü hücrelerin uzaklaştırılması, manikür etkisi göstermesi en önemli faydaları arasında sayılabilir. Vazelin cilt için çok bir nemlendiricidir. Kuru ciltlerde ellerin nemlendirilmesi için ellerinizi yıkadıktan sonra hafif ıslakken vazelin sürerseniz elinizin üzerindeki nemi hapsederek elinizin nemlenmesine olumlu bir katkı sağlamış olursunuz. El egzaması olanlarında ellerin kuru kalmaması için bu yöntem oldukça faydalıdır.

Johnson’s Baby Johnson & Johnson şirketine ait bebek-çocuk bakımı ve kozmetik markasıdır. Markanın tarihi 1893 yılında doktor Frederick Barnett Kilmer tarafından talk mineralinden alınan ilk bebek pudrasını tanıtımı ile başlamıştır.Bebek pudrası 1893 yılında bir ürün olarak ortaya çıktı ve 1894 yılında pazarına girdi.1921 yılında markanın kremi pazara dahil oldu.1938 yılında masaj yağı,1942 yılında losyonları pazara sunuldu.Bununla markanın hem Amerika,hem de Amerika dışında pozisyonları güçlendi.1953 yılında bebekler için Artık daha fazla gözyaşı yok sloganı altında ilk şampuanları tanıtıldı.1971 yılında ise Artık düğümler yok sloganı ile yeni şampuanlar yaratıldı.1980 yılında marka ilk kez ıslak ve kuru mendillerini tanıttı.1991 yılında bebeklere özel güneşten koruma cilt kremini tanıttı. Tepeden tırnağa sloganı altında temizleme köpüğü 1997 yılında satışa sunuldu. yatmadan önce şampuanı 2000 yılında tanıtıldı.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız