Kasap Köfte Kg #30054571 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Kasap Köfte Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
540,90 TL 474,90 TL

CarrefourSA Kart İle
kg
Kıyma haline getirilen dana etinin çeşitli baharatlar ile harmanlandıktan sonra enfes bir lezzete dönüştüğü kasap köfte, ailenizle ya da arkadaşlarınızda birlikte hazırlayacağınız mükellef sofralar için en ideal yiyeceklerden biri haline gelmektedir. Kısa pişme süresiyle çabucak hazırlayıp afiyetle tüketebileceğiniz kasap köfte, ister tavada ister mangalda isterseniz de ızgarada pişirilerek yemeye hazır hale getirilebilir. Doyurucu lezzetiyle ve iştah kabartan kokusuyla özellikle kalabalık sofraların vazgeçilmez öğünlerinden biri olarak ön plana çıkan kasap köfte, çeşitli garnitür ve salatalara da oldukça yakışır.
İçindekiler Bilgisi
Dana ve yağı, Kuzu eti ve yağı, galeta unu (gluten),  baharat karışımı (paprika, kimyon,  kekik, karabiber, pulbiber, yenibahar), tuz, bitkisellif (havuç, selüloz) soğan, sarımsak, maydanoz, maya ekstraktı, sodyum bikarbonat, antioksidan (askorbik asit), aroma verici (tütsü), su.

Alerjen Bileşenler
Gluten içerir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
0 - 4' C arasında muhafaza edilmelidir

Diğer Uyarılar
YAĞ ORANI MAX %20. KOLAJEN / ET PROTEIN ORANI MAX %15.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız