Kaşarlı Poğaça #20000364 | CarrefourSA

Kaşarlı Poğaça

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
13,25 TL 11,50 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Kaşarlı Poğaça; kahvaltı veya ara öğünler denildiğinde akla gelen ilk yiyeceklerden biridir. Çay kahve meyve suyu ayran; pek çok içeceğin yanına çok yakışan yiyecek çocuk yetişkin herkes tarafından çok sevilir. Öğrenci kantinlerinin hastane kafeteryalarının hızlı yapılması gereken kahvaltıların en çok tercih edilen ürünlerinden biri olan kaşarlı poğaça mis gibi kokar. Sofranın donatıldığı Pazar kahvaltılarında da kaşarlı poğaçaya yer verilir.

Evde İşte Okulda ve Her Yerde

Evde okulda işte yolculukta hem pratik hem doyurucu oluşuyla aranılan yiyeceklerden biri olan kaşarlı poğaçanın en yumuşacık taze ve leziz olanını CarrefourSA aracılığıyla satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 20000364

İçindekiler Bilgisi
Özel Amaçlı Buğday Unu, İçme Suyu, Bitkisel Yağlar(Değişen Miktalarda Palm, Pamuk, Kanola, Ayçiçek),Su, Emülgatör(Bitkisel Yağ Asitlerinin Mono Ve Digliseritleri),Tuz (En Fazla %0,17), Koruyucu( Potasyum Sorbat), Asitlik Düzenliyici (Sitrik

Alerjen Bileşenler
Gluten, yumurta,süt, eser miktarda susam

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Çoklu Satıcı

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız


adet