Kemal Kükrer Karışık Turşu 650 G #30047329 | CarrefourSA

Kemal Kükrer Karışık Turşu 650 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Türk sofralarının vazgeçilmez lezzeti olan turşular kaliteli markalar tarafından yapılan doğal paketlenmiş ürünleri ile uzun süre boyunca kullanılabilecek ve pratik bir şekilde yemeklere dahil edilebilecek yiyecekler haline geliyor. Geleneksel ürünleri geniş kitlelerle buluşturma misyonuyla hareket eden Kemal Kükrer markası K. Kükrer karışık turşu 720 cc ürünü ile bunu büyük ölçüde başarıyor.

CarrefourSA mağazalarının gıda ve yemek malzemeleri bölümünde turşular ve salamuralar arasında kolaylıkla bulabileceğiniz ürün karışık turşu içeriğiyle farklı turşuların lezzetini seven kişilere özel bir üründür. İçerisinde çok sayıda sebzenin turşu haline getirilmiş formuyla bulundurulduğu Kemal Kükrer Karışık Turşu 650 g bozulmayan kavanoz konserveleri ile uzun süre boyunca muhafaza edilerek tüketilebilecek bir yiyecektir.

Et yemeklerinin yanı sıra çorbalarla birlikte de oldukça lezzetli bir tadı ağızda bırakacak olan ürünleri kolaylıkla hazırlayıp servis edebilirsiniz. Yenmeye hazır durumda kavanoz konservelerinin içinde bulunan ürünleri yemeklerin yanına ekleyerek en iyi şekilde sunabilirsiniz. Türk damak tadına uygun şekilde hazırlanmış içeriği sayesinde turşu seven kişilerin kolaylıkla ürünü tüketmesi de mümkün olur.

Yemeklerinize benzersiz geleneksel turşu tadını eklemek için ürünü sepetinize ekleyip satın alabilirsiniz.

 

İçindekiler Bilgisi
Su,Lahana,Hıyar,Havuç,Domates,Çağla,Tatlı Biber,Kapya,Sarımsak,Tuz,Üzüm Sirkesi,Asitlik Düzenleyici(Sitrik Asit),Stabilizör(Kalsiyum Klorür),Koruyucular(Potasyum Sorbat,Sodyum Benzoat),Antioksidan(Sodyum Metabisülfit,Askorbik Asit).

Alerjen Bileşenler
Sodyum Metabisülfit Max:100 Ppm

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Açıldıktan sonra buzdolabında muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
Yemeklerin yanında aperatif olarak tüketilir.

Süzme Ağırlık
400

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Ajinomoto İstanbul Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti.Kütahya Yolu 17. Km Yörük / Akçayır Köyü / Tepebaşı / Eskişehir

İşletme Kayıt No
TR-35-K-002891

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 3
Enerji (kj) 13
Karbonhidrat (g) 2.7
Protein (g) 0.7
Tuz(g) 3.5
Klorur (mg) 3.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız