Kemal Kükrer Elma Sirkesi 500 ml #30088300 | CarrefourSA

Kemal Kükrer Elma Sirkesi 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
43,90 TL

adet
Kemal Kükrer Elma Sirkesi 0,5 Lt

Yemekleri yapan kişilerin kullandıkları tariflerden yemeklerde kullandıkları soslara kadar farklı yöntemlerle birlikte yemeklerinde eşsiz lezzetler elde etmesi mümkün oluyor. Bu noktada sos denince akla gelen ilk markalardan olan Kemal Kükrer markasının ürünleri ön plana çıkıyor. Yemeklerde, salatalarda ve çorbalarda kullanımı ile benzersiz tatlar elde edilmesini sağlayan Kemal Kükrer elma sirkesi 0,5 lt ürünü şişesiyle birlikte rahat bir kullanım sağlanmasına da imkan tanıyor. Kemal Kükrer Elma Sirkesi ürünlerini CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarının gıda ve yemek malzemeleri reyonlarında ketçap, mayonez ve soslar arasında kolaylıkla bulabileceğiniz Kemal Kükrer elma sirkesi 0,5 lt ürününü salata sosları arasında arayabilirsiniz. Özellikle salataların içinde kullanımı ile birlikte çok lezzetli sonuçlar elde edilmesini sağlayan ürün kendine has lezzetini salataların ve yemeklerin içine de aktarır. Oldukça pratik bir kullanım sunan cam şişeye sahip olması ise yemeklere ve salatalara istenildiği an sirkenin ilave edilmesini sağlamak üzere son derece pratiktir. Güneş görmeyen serin bir yerde uzun süre boyunca kolaylık muhafaza edilerek ürün tüketilebilir.

İçindekiler Bilgisi
Elma sirkesi(koruyucu sodyum metabisülfit)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin yerde ve ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Ajinomoto İstabul Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-002041

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 7
Enerji (kj) 29
Karbonhidrat (g) 1.8
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız