Kemal Kükrer Soya Sosu 250 ml #30091955 | CarrefourSA

Kemal Kükrer Soya Sosu 250 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
104,90 TL

adet
K.Kükrer Soya Sosu 250 Ml

Gıda ve yemek malzemeleri arasında yer alan K.Kükrer Soya Sosu 250ml lezzetini yöresellikten almakta ve ulusal bir lezzet haline gelerek bu özel lezzeti ile rakipsiz olmuştur. Damakların eşsiz lezzetlerinden biri haline gelmiş bu soya sosu kısır, meze ve tüm salatalarda farlılık arayanlar için ideal ürün olmaktadır. Damak tadına önem veren kişilerin çokça tercih etmiş olduğu soya sosu markası K.Kükrer olmaktadır. Kendisine has aroması ve lezzeti ile bu sos özellikle beyaz ve kırmızı etlerin marine edilmesinde de tercih edilmektedir. Bunun yanında sebzeler, deniz ürünleri, makarnalar, pilav, çorba gibi yemeklerde de eşsiz bir tat ortaya koyarlar.

K.Kükrer Soya Sosu 250ml ürününe ketçap, mayonez ve soslar reyonu içerisinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Kapaklı şişede satıldığından dolayı tam güvenliği sizlere sunacaktır. Güneş ışığına doğrudan maruz bırakmayınız, serin ve kuru alanlarda muhafaza etmeye özen gösteriniz. Ürüne tek tık ile kolaylıkla ulaşabilir, sepetinize ekleyebilirsiniz. Kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneklerinden size en uygun olanını tercih edebilirsiniz. Ürün en kısa sürede adresinize teslim edilecektir.

İçindekiler Bilgisi
Su,soya sosu tozu(%23),fermente soya sosu,(yağsız soya fasülyesi,buğday,tuz,su),hidrolize bitkisel protein,maltodekstrin,aroma artırıcı(E621),renklendirici(E150d),şeker,tuz,koruyucu (E202),renklendirici(E150d).

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve güneş ışığı almayan ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Ajinamoto İstanbul Gıda San. Ve Tic. Ve Ltd. Şti.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-002041

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 34
Enerji (kj) 104
Yağ (g) 0.3
Karbonhidrat (g) 6.4
Protein (g) 1.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız