Kemal Kükrer Üzüm Sirkesi Cam 500 ml #30091933 | CarrefourSA

Kemal Kükrer Üzüm Sirkesi Cam 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
46,90 TL

adet
30091933 - Kemal Kükrer Üzüm Sirkesi Cam 500 ml

Kolaylıkla açılabilir ve rahat dökülebilir yapısıyla Kemal Kükrer Üzüm Sirkesi Cam Şişe, şimdi sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar geliyor.

500 mililitrelik ( Yarım Kiloluk ) cam şişesiyle satışa sunulan ve raflarda yerini alan Kemal Kükrer Üzüm Sirkesi’ni, %25 indirimli fiyatıyla CarrefourSA’dan sipariş edebilirsiniz. Lezzetten ödün vermeyen gurmeler için özel olan bu ürün, eşsiz bir lezzete sahiptir. Sirkeyi eşsiz lezzetlere ulaşmak için mükemmel bir araç olarak görenlere özel üretilen gurme serisi meyve sirkeleri, Kemal Kükrer’in yenilikçilik vizyonunun ürünleridir. Bazı markalar vardır ki, tarih onları yazar. Asırlık geçmişi ile, sirkenin tarihine baktığınızda karşınıza çıkacak ilk isim Kemal Kükrer’dir. Üretimin her safhasında hassas kalite kontrol yöntemleri ile her zaman en iyinin peşinde koşan Kemal Kükrer’e ait sirkelerin tadına bakmadan geçmeyin.

CarrefourSA’nın Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonlarının Ketçap, Mayonez ve Soslar bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, tüketicisine değer katan, bağlılık yaratan ürün ve hizmetler sunan Kemal Kükrer markasına aittir. Bu ürünlerden birisi olan üzüm sirkesi ürününü sepetinize ekleyebilir ve kalitesini deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.

İçindekiler Bilgisi
Üzüm sirkesi(sodyum metabisülfit)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin yerde ve ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Ajinomoto İstabul Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-002041

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 4
Enerji (kj) 17
Karbonhidrat (g) 0.6
Protein (g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız