Kemal Kükrer Balzamik Sirke Cam 500 ml #30091936 | CarrefourSA

Kemal Kükrer Balzamik Sirke Cam 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
86,00 TL

adet
Cam şişe içerisinde mutfağınıza ulaşmaktadır. Özenle seçilen malzemelerden üretilen Kemal Kükrer Balzamik Sirke CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Balzamik sirke aslında bir çeşit üzümden elde edilir. Bu üzüm İtalya’da Modena bölgesinde yetiştirilmektedir. Beyaz Trebbiano cinsinde olan bu üzümün diğer üzümlerden farkı sirkesinin daha keskin bir yapıya sahip olmasıdır. Yapılışı tıpkı bildiğimiz sirkelere benzeyen balsamik sirkenin tadı diğer sirkelere göre çok daha fazla lezzetlidir. Özellikle salatalara muhteşem bir tat katar. Bu özelliği sayesinde tüm dünya’da yayılması ve tanınması kısa bir sürede gerçekleşmiştir.

Bazı markalar vardır ki, tarih onları yazar. Asırlık geçmişi ile, sirkenin tarihine baktığınızda karşınıza çıkacak ilk isimdir Kemal Kükrer. Sirkenin atası Kemal Kükrer’in, 1915 yılında evinin bodrum katında meşe ağacından özel olarak yapılmış iki adet fıçıyla başlayan üzüm sirkesi serüveni, o küçük mahalleden taşıp bugün onlarca farklı ürünle uluslararası pazarlarda yerini almış dev bir marka olarak serüvenine devam etmektedir. “Ya yapılmamışı yapar ya da yapılmışın en iyisini...” vizyonu Kemal Kükrer’i yenilikçi ve dinamik yapısı ile konusunda Türkiye’nin en güvenilir markalarından biri haline getirmiştir. Kemal Kükrer doğal ve ağır mısır fermantasyonu yöntemi ile üzüm, elma ve diğer meyve sirkelerini üreten ilk ve tek marka olmasının yanı sıra, nar ekşisi, üzüm sirkesi ile turşu, ballı elma sirkesi ve vişne sirkesi, sarımsak sosu gibi ürünleri Türk halkının beğenisine sunan ilk markadır.

İçindekiler Bilgisi
Üzüm sirkesi,üzüm pekmezi,renklendirici(E150d),balsam aroma vericisi,koruyucu(E223)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin yerde ve ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Ajinomoto İstabul Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-002041

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 56
Enerji (kj) 222
Yağ (g) 0.3
Karbonhidrat (g) 12.9
Protein (g) 0.3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız