Keskinoğlu Organik Yumurta 10'lu #30052023 | CarrefourSA
Marka: KESKINOGLU

Keskinoğlu Organik Yumurta 10'lu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Keskinoğlu Organik Yumurta 10'lu

Kahvaltı sofrasında ve yemeklerde sağlıklı yumurta lezzetini tercih edenler için Keskinoğlu Organik Yumurta ideal bir seçenek sunuyor.

CarrefourSA yumurta reyonunda yer alan ürün, hijyenik 10'lu ambalajında satılıyor. Orta boy (53 - 62 gram) yumurtalardan oluşan ürün, Keskinoğlu'nun Akhisar'daki üretim tesislerinde organik yemler ile beslenip, rahatça dolaşabildikleri doğal ortamda yetişen tavuklardan elde ediliyor. El değmeden toplanıp, titizlikle paketlenen yumurtalar, buzdolabı ortamında ambalajında belirtilen son kullanma tarihine kadar güvenle tüketebilirsiniz.

Başta kahvaltıda olmak üzere, her öğünde ağız tadıyla yiyebileceğiniz organik yumurtalardan, evde hazırlayabileceğiniz hamur işlerinde, tatlı ve benzeri tariflerde yararlanabilirsiniz. Omlet, krep, rafadan, yağda yumurta gibi farklı şekillerde pişirip kahvaltı sofrasına getirebileceğiniz ürünü, yemeklerinizde katkı malzemesi olarak da kullanabilirsiniz. Protein ve kalori değerleri açısından zengin bir besin olan yumurtanın, çocukların gelişiminde önemli faydaları bulunuyor. Uzmanların önerisi ile yetişkinlerin tüketmesinde de sakıncası olmadığı belirtilen yumurta, her yaş grubu için sağlıklı bir protein deposu olarak öne çıkıyor.

Organik yumurta lezzetini keşfetmek ve sevdiklerinize sağlıklı bir yumurta seçeneği sunmak için ürünü hemen sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

"
İçindekiler Bilgisi
Yumurta

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Açıldıktan sonra buzdolabında muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Pişmiş olarak tüketilmelidir.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Keskinoğlu Tavukçuluk Ve Damızlık İşl. San. Tic. Aş. Kayalıoğlu Mah. İstiklal Cad. No:140 Akhisar/Manisa

İşletme Kayıt No
TR-45-0053

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 130
Enerji (kj) 545
Yağ (g) 7.3
Doymuş Yağ(g) 2.2
Karbonhidrat (g) 3.3
Protein (g) 12.8
Tuz(g) 0.3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız