King Cat 1,5 Kg Kuru Kedi Maması #30082262 | CarrefourSA
Marka: KING

King Cat 1,5 Kg Kuru Kedi Maması

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
154,90 TL

adet
King Cat 1,5 (28/10)

Petshop ürünleri arasında kedi mamaları ve destek ürünlerinin yeri büyüktür. Evlerde en çok beslenen evcil hayvanlar olan kedilerin gelişimi için mama kullanımı son derece önemlidir. Bu minik hayvanların günlük ihtiyaçları düzenli olarak verilmelidir. Öğün saatleri atlanmamalı ve bakımları aksatılmamalıdır. Özellikle bahçeye çıkamayan ve ev içinde beslenen kedilerin sizin bakımınızdan başka şansı yoktur. Bu nedenle öğün saatleri atlanmadan king cat 1,5 (28/10) ile düzenli olarak beslenmesi yapılmalıdır. Evde kedi beslemenin en kolay yolu kaliteli mama kullanmaktan geçiyor. CarrefourSA reyonlarında bulabileceğiniz King kedi mamaları ile minik dostlarınızın günlük ihtiyaçlarını rahatça karşılamış olacaksınız.

Kedi reyonundan King cat 1,5 (28/10) ürününe ulaşabilirsiniz. king mamaların içinde tavuk eti ve gelişimini destekleyen vitaminler bulunmaktadır. İhtiyacı olan protein ve karbonhidratları burada bulabilirsiniz. Günlük enerjisini alabileceği mineral desteği ve vitaminler bu üründe toplanmıştır. Tek mamayla tüm ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. Üstelik kullanımı ve tüketimi de son derece kolaydır. Bu vitamin deposu kedi maması için mağazamızın ilgili reyonundan alışverişe başlayabilirsiniz. Dilerseniz sitemiz üzerinden yine aynı reyonları ziyaret ederek satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız