Kivi #30039162 | CarrefourSA

Kivi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"
Kivi

CarrefourSA reyonlarının meyveler bölümünde yer alan kivi, kendine has tadı ve aroması olan tropikal meyve olarak sofralarınıza geliyor. Tazeliği ve doğallığı ile tüketicilerin beğenisini kazanan meyve, içerdiği vitamin ve mineraller nedeniyle sağlık açısından da oldukça faydalı bir meyve olarak öğünlere damgasını vuruyor. Tek başına ara öğünlerde tüketilmesinin yanı sıra tatlısı ve kompostosu da yapılan meyven, çocuklar tarafından da ilginç bir meyve olarak kabul ediliyor ve zevkle tüketiliyor.

Egzotikliği ile ün yapan meyve, mayhoş ve farklı tada sahip, özellikle C vitamini ve potasyum açısından oldukça zengin bir kaynak olarak, pasta ve kurabiyelerin üzerinde de yerini alıyor. Antioksidan vitamin ve mineraller açısından da zengin olan kivi, toksin maddelerin vücuttan atılmasında önemli bir rol oynuyor. Vücudun bağışıklık sistemini destekleyerek hastalıklara karşı vücudun savunma mekanizmasını güçlendiriyor.

Ayrıca vücutta biriken fazla suyun dışarı atılmasını destekliyor ve ödem oluşmasını engelliyor. Zengin lif ve yüksek potasyum içeriğinden dolayı kalp damar sağlığı üzerine olumlu etkiler yapan meyve, damar tıkanıklığını önlemede de vücuda yardımcı oluyor. Her yaş kesiminin severek tükettiği lezzetli ve sağlıklı ürüne en taze haliyle ulaşabilir ve sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 3311

"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız


adet
kg
kg