Knorr Tavuk Suyu Tablet Bulyon 240 g #30081447 | CarrefourSA
Marka: KNORR

Knorr Tavuk Suyu Tablet Bulyon 240 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
51,90 TL

adet


Şöyle lezzetli bir tavuk suyuna çorba ne iyi giderdi. Tabağa tane tane dökülen pilava güzel bir tavuk tadı ne kadar da yakışırdı. Baharatı ve tuzu tam kıvamında sulu yemekleri birkaç dakikada hazırlamak mümkün olur mu? 
Knorr’dan yemeklerinizi pratik ve lezzetli bir şekilde hazırlayabileceğiniz bir tavuk bulyon haberi var. 
Knorr’un enfes aromalı bulyonu Knorr Tavuk Suyu Bulyon sofralarınızda! Tavuk suyu bulyon, sulu yemeklerde, pilav ve çorbalarda en çok aranan lezzetlerden biridir. İşte tam da bu yüzden Knorr Tavuk Suyu Bulyon her kaşıkta sizi mutlu edecek bir lezzet sunar. Nasıl mı? 
Knorr’un tavuk bulyonları, taze baharatlar ve tuzla harmanlanarak zenginleştirilir. Tam kıvamında olan bu lezzet sayesinde yemeklerinize ekstra tuz atmanız da gerekmez. Yemekleriniz pişerken kolayca erir ve homojen bir şekilde dağılır. Böylece Knorr Tavuk Suyu Bulyon etkileyici aroması ile yemeklerinize benzersiz bir tat katar. Üstelik yoğun lezzetli Knorr bulyonlar ile tadı damağınızda kalacak yemekler hazırlamak ise çok pratiktir. Yapmanız gereken tek şey 1 litre yemek için 2 adet bulyonu tencerenize eklemek. Böylece, her yemekte lezzet garantisi sunan Knorr Tavuk Suyu Bulyon ile dakikalar içinde sevdiklerinize harika yemekler hazırlayabilirsiniz. Sulu yemeklerin, pilav ve çorbaların vazgeçilmezi Knorr Tavuk Suyu Bulyon her kaşıkta sizi mutlu eder. 
Knorr, pratik ve lezzetli sofraların vazgeçilmezi. 

Ürün İçeriği: 
İyotlu tuz, bitkisel yağ (palm), nişasta, aroma arttırıcılar ( monosodyum glutamat, disodyum, inosinat, disodyum guanilat), kıvam arttırıcı (ksantan gam), aroma vericiler (buğday), şeker, karabiber, kurutulmuş öğütülmüş tavuk eti (%0.05), zerdeçal, kimyon. 

•    Kolayca erir.
•    Homojen dağılır. 
•    Her yemekte lezzet garantisi sunar.
•    Baharat ve tuzla harmanlanır. 
•    Kullanımı pratik ve lezzetlidir.  

İçindekiler Bilgisi
İyotlu tuz, bitkisel yağ (palm), nişasta, aroma arttırıcılar (monosodyumglutamati disodyum, inosinat, disodyum guanilat), kıvam arttırıcı ( ksantan gam )aroma vericiler (buğday), şeker, karabiber, kurutulmuş öğütülmüş tavuk eti, zerdeçal, kimyon

Alerjen Bileşenler
İz miktarda yumurta, kereviz, süt ve süt ürünleri, hardal, soya, çam fıstığı ve susam içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin,kuru ve kokusuz ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Pilavınız için

Bir Yaş Altı Çocuklar İçin Uygun Değildir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 280
1200
19
14
17
1.5
6
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız