Kornişon Salatalık #30012452 | CarrefourSA

Kornişon Salatalık

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
22,90 TL

Kornişon Salatalık

Turşu denince akla ilk gelen ürünlerden biri olan salatalık, ince ince dilimledikten sonra turşu suyunu iyice içen bir lezzet sağlamaktadır. Bu nedenle Kornişon Salatalık ürünü sayesinde istediğiniz farklı turşuları sağlayabilir veya bu ürünü salatalar ya da farklı lezzetler içerisinde kullanabilirsiniz. Salatalık gibi taze meyve ve sebze ürünlerini CarrefourSA reyonlarında kolaylıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Meyve Sebze reyonu içerisinde Sebze bölümünde ulaşabileceğiniz Kornişon Salatalık ürünü, taze taze bahçeden toplanmış bir lezzet oluşturarak, her zaman sağlıklı şekilde tüketilebilir. Yüksek bir vitamin ve mineral faydası oluşturan bu ürünü özel tarifler ile birlikte kornişon turşusu yapımında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bol su içeriğine sahip olduğu için özellikle çocukların tüketiminde önemli bir yere sahip olan kornişon, yaz aylarında mutlak olarak sofralarda aranan bir lezzet olurken, kış aylarında ise turşu şeklinde sofralarda tüketilebilir. Mevsiminde taze bir şekilde tükettiğiniz kornişonlar, günlük olarak yüksek miktarda vitamin ihtiyacını karşılarken, B vitamini sayesinde rahatlatıcı bir etki oluşturur. Kan temizleyen, kemikleri kuvvetlendiren ve ağız bakterilerinin öldürülmesini sağlayan bu ürün cilt için de çok büyük faydalar sağlamaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız