Koroplast Büyük Boy Güllü Çöp Torbası #30097060 | CarrefourSA
Marka: KOROPLAST

Koroplast Büyük Boy Güllü Çöp Torbası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Koroplast Çöp Torb.Büyük Gül Kokulu

Ev düzeni ve zücaciye reyonu içerisinde bulunan ürünler evlerimizde düzeni sağlarken aynı zamanda işleri da büyük ölçüde kolaylaştırmaktadırlar. Bu ürünler arasında yer alan ev düzenleme reyonu içindeki ürünler, hem evlerimizde kolay kullanım olanağını arttırmakta hem de hijyeni sağlama konusunda yardımcı olmaktadır. Bu ürünler arasında yer alan Koroplast Çöp Torb.Büyük Gül Kokulu hem çöplerinizin düzenli bir şekilde çöp kovasının içinde tutulmasını sağlayacak hem de çöp kovasından yayılan çöp kokusunun oluşmasını gül kokusu ile önleyecektir. Çöp kovasının ayağına bastığınız anda gül kokusu odanıza dolacak böylece kötü çöp kokusundan da kurtulmuş olacaksınız. Koroplast markasının yüksek teknolojik özellikte üretmiş olduğu bu ürün hayatınızı oldukça kolaylaştıracaktır. Büyük boy çöp kovaları için tasarlanan bu ürünü CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

Koroplast Çöp Torb.Büyük Gül Kokulu ürünü uzun süre kalıcı gül kokusu ile çöp torbanızı değiştirene kadar size eşlik edecektir. Ürünü ev düzenleme reyonu içerisinde, çöp torbaları arasında büyük boy ürünler içerisinde rahatlıkla bulabilirsiniz. Tek tık ile ürünü sepetinize ekleyebilir ve dilediğiniz yöntemle ödeme yapabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız