Koroplast Büzgülü Çöp Torbası Limonlu Büyük Boy 15'li #30037608 | CarrefourSA
Marka: KOROPLAST

Koroplast Büzgülü Çöp Torbası Limonlu Büyük Boy 15'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Koroplast Büzgülü Çöp Torbası Limonlu Büyük Boy 15'li

 

Krp. Koku Hapsetme Limon Büzg. Büyük Çöp T çöplerin etrafa yaydığı kötü kokuları engellemek için kullanabileceğiniz özel bir üründür. Üretiminde kullanılan teknoloji sayesine çöpleri yaydığı koku ne kadar yoğun olursa olsun dışarıya kokuyu bırakmaz. Üç katmandan oluşan ürünün bir katı kötü kokuyu engellerken diğer katı etrafa limon kokuları yayar. Bu sayede çöplerin bulunduğu ortam kötü kokmak yerine limon ferahlığına sahip olur. CarrefourSA ev ve zücaciye reyonlarından bulabileceğiniz ürün ile çöplerinizi hem daha kolay hem de daha güzel kokular ile toplarsınız.

Krp. Koku Hapsetme Limon Büzg. Büyük Çöp T özel teknolojisi sayesinde sağlam, kötü kokuyu hapseden ve güzel kokular yayan şekilde üretilmiştir. Üç katman şeklinde hazırlanmış olan çöp poşetlerinin bir katmanı kokuyu engeller. Diğer katmanı limon kokusu yayar. En son katmanı ise esneklik katarak uzun süre kullanılabilir olmasını sağlar. 65 cm x 70 cm boyutlarında olan büyük boy çöp poşetlerinde istediğiniz kadar çöp toplayabilirsiniz. Büzgülü ağzı ile de dolduğu zaman kolay şekilde kapatma ve taşıma işlemi uygulayabilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız