Koroplast Doğada Çözünebilen Çöp Torbası Büyük Boy #30069528 | CarrefourSA
Marka: KOROPLAST

Koroplast Doğada Çözünebilen Çöp Torbası Büyük Boy

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
KOROPLAST DOĞ.ÇÖZ.ÇÖP TOR.BYK

Ev ya da ofis ortamını daha temiz ve hijyenik bir şekilde kullanabilmek amacıyla çok biriktirmeden çöplerin düzenli bir şekilde uzaklaştırılmasını önemsiyoruz. Bununla birlikte yaşam ve çalışma alanlarımızdan çöplerimizi uzaklaştırırken kullanmış olduğumuz ürünler doğada çözünebilen maddelerden elde edilmiş olmadığı takdirde uzun yıllar bozulmadan kalacak ve bu şekilde çevrenin doğal ve temiz yapısını bozacak ürünleri doğaya bırakmış oluyoruz. Ev düzenleme reyonlarında yer alan ürünlerden biri olan KOROPLAST DOĞ. ÇÖZ. ÇÖP TOR.BYK ise bir yandan yaşam alanlarınızda biriken atıkları toplamanıza yardımcı olurken öte yandan çevreyi korumaya destek olmanızı sağlar. CarrefourSA reyonlarında ev düzeni ve züccaciye bölümünde çöp torbaları arasında bu ürünü bulabilirsiniz.

KOROPLAST DOĞ. ÇÖZ. ÇÖP TOR. BYK doğada çözünebilir özellikteki çöp torbalarından meydana geliyor. 10 torbalık ambalajda satışa sunulan bu ürünün içerisinde 65X80 cm ölçüsünde çöp torbaları yer alıyor. Büyük boy kategorisinde olan bu torbalar ile çöpleri sızma yapmadan hijyenik bir şekilde toplama alanına ulaştırmak mümkün oluyor. Üretim aşamasında kullanılan hammaddelerin seçiminde doğada çözünebilir nitelikte olanlar tercih edilmiş olduğundan bu ürün sürdürülebilir bir çevre için katkı sağlıyor.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız