Kotex Ultra İkili Paket Normal 14 Adet #30049841 | CarrefourSA
Marka: KOTEX

Kotex Ultra İkili Paket Normal 14 Adet

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Kotex Ultra İkili Paket Normal 14 Adet, ekonomik paketi ile kullanıcıların tercihi oluyor. Pamuksu üst yüzeyi ile fark yaratan ürün, normal boyu ile standart regl döneminde günlük kullanıma uygun olarak kategorize ediliyor. Koruma, rahatlık ve cilde uyum özelliklerini bir arada bulunduran ped, ultra kanatlı özelliği ile iç çamaşırına kolaylıkla tutunuyor ve üstün koruma vadediyor. Her yaştan yetişkin kadının kullanımına uygun olan ürün, pamuklu özelliği ile cilde hassasiyet ile dokunuyor. Esnek formu en hareketli günlerde bile vücuda tam uyum gösterirken, rahatsız his vermiyor. Varlığını bile unutturan hafif ürün, emici katmanları sayesinde sızıntı yapmıyor, gün boyu temizlik ve ferahlık sağlıyor. İncecik tasarımı ile şaşırtan ped, emiciliği ile rakipleri arasında dikkat çekiyor.

 

7 ped bulunduran iki paketten oluşan avantajlı ürün, CarrefourSA reyonlarında pedler kategorisinde yer alıyor. Her bir ped, tek tek çanta paketi ile ambalajlanarak hijyen sağlıyor ve kolaylıkla taşınıyor. Kaşıntı veya koku yapmayan özel tasarımı sayesinde beğeni kazanan pamuklu ürün, sentetik pedlerin yanında koton içeriği ile tercih ediliyor.

 

Siz de ürünü sepete ekleyerek menstruasyon dönemlerinize rahatlık ve hijyen katabilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız