Köy Ekmeği 1 Kg #20000308 | CarrefourSA

Köy Ekmeği 1 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
55,90 TL

adet
Damaklarda bıraktığı unutulmaz köy lezzeti, doğallığı ve tazeliğiyle öne çıkan CarrefourSA köy ekmeği, sofralarınızda yer almak üzere sizlere sunuluyor. Sofraların olmazsa olmazı ekmek çeşitlerinden olan köy ekmeği, kendine has tat ve lezzeti ile ailenize sofralarda mükemmel bir alternatif sağlıyor. Yediden yetmişe herkesin damak tadına hitap eden, kahvaltılarda, öğle ve akşam yemek sofralarında en çok tercih edilen lezzet olan köy ekmeği, her gün en taze haliyle reyonlarda sizlerle buluşuyor. Sabah kahvaltılarının vazgeçilmezi olan köy ekmeği, kolay yenilebilmesi ve rahat hazmı ile tercih ediliyor. Rahatça dilimlenebilir olması ile sunumlarınızda kolayca kullanabilir, lezzetli tariflerinizi köy ekmeği ile taçlandırabilirsiniz. CarrefourSA normal ekmekler reyonunda yer alan ve sizlere sunulan birbirinden taze ürünlerden biri olan köy ekmeği, doğallığı ve köy lezzetini evinize, sofralarınıza getiriyor. Çıtır çıtır yapısı, iştah açıcı kokusu ve benzersiz tadı ile tercih edeceğiniz bu ürünü hemen sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Buğday Unu,Çavdar Unu,İçme Suyu,Kepek Unu, Maya(Saccharomyces Cerevisiae),Tuz, Rogena(Prejelatinize, Buğday Unu, Kavrulmuş Buğday Malt Unu ,Arpa Malt Ekstrakt) ,Ekmek Enzimi((Buğday Unu, Enzim(Hemiselüloz,Alfa Amilaz,Lipaz))

Alerjen Bileşenler
Gluten

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Çoklu Satıcı

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız