L'Oreal Paris Superstar Xfiber Siyah Maskara #30170324 | CarrefourSA

L'Oreal Paris Superstar Xfiber Siyah Maskara

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
L’Oréal Paris Superstar XFiber Siyah Maskara

Geliştirilip yenilenen yoğun siyah formüllü L'oreal Paris Superstar XFiber Siyah Maskara ile ekstra hacimli ve uzun görünümlü kirpiklere sahip olmaya hazır olun!

Farklı malzeme ve tekniklere başvurularak uygulanan göz makyajının vazgeçilmezi olan maskara, içeriğindeki özel bileşenlerle kirpiklerinize bakım yaparak yüz makyajınızın ön plana çıkmasına imkan verir. Hem günlük hayatınızda hem de özel davetlerde uygulayabileceğiniz L'oreal Paris Superstar XFiber Siyah Maskara sayesinde arzu ettiğiniz etkileyici ve anlamlı bakışlara kavuşabilirsiniz. Göz makyajını sadece iki adımda eşsiz bir görünüme kavuşturan L'oreal Paris Superstar XFiber Siyah Maskara'nın korse formundaki fırçasıyla kirpiklere ekstra dolgunluk kazandırırken push up etkili fırçası sayesinde yer çekimine meydan okuyan uzun görünümlü kirpiklere sahip olabilirsiniz.

Kendinizi mükemmel hissetmenize yardımcı olan L'oreal Paris Superstar XFiber Siyah Maskara ile kusursuz makyaj keyfinin tadını çıkarabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız