La Vache Qui Rit Burger Dilimli Cheddarlı Peynir 200g #30088022 | CarrefourSA

La Vache Qui Rit Burger Dilimli Cheddarlı Peynir 200g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
CarrefourSA krem peynirler reyonunda sunulan La Vache Qui Rit Cheddarlı Dilimli, nefis bir burger peyniri olarak lezzeti, kokusu ve kıvamıyla sofralarınıza renk katıyor.Türkiye'de ve dünyada en çok tercih edilen peynirlerden olan La Vache Qui Rit, doksan yıllık tecrübeyi cheddarlı dilimli peynire de yansıtıyor. Her bir kare dilimi ayrı ayrı paketlenmiş olan ürün, krem peynir ve cheddarın doyumsuz lezzetlerini aynı üründe buluşturuyor. Hamburger köftelerinin üzerine bir dilim cheddarlı peynir koyarak domates ve marul yaprağı ilavesiyle fast food keyfini yaşayabilirsiniz.Çabucak hazırlayacağınız salamlı, dilim peynirli, kızarmış patatesli sandviçleri de La Vache Qui Rit ile lezzetlendirebilirsiniz. Sıcak sandviçlerin arasında, farklı karışık tostların içinde eriyen peynirle mutfağınızda alışılmışın dışında lezzetlere fırsat tanıyın.Yağlı inek sütünün tüm lezzetini ve besleyici ögelerini içinde saklayan sarı renkli peynir dilimleri çocukların damak tadına da hitap ediyor. Evde ya da okulda severek tüketecekleri yumuşak kare peynir dilimleri, az tuzlu yapısı, kendine özgü kıvamı ve formuyla çocuklara peynir yeme alışkanlığı kazandırıyor. Ürüne mutfağınızda yer açmak için hemen sepetinize ekleyin.Ürün Kodu: 317172
İçindekiler Bilgisi
Cheddar(en az %20),inek sütü,peynir mayası kültürü,sofra tuzu,kaşar,süt tozu,tereyağı,emülsifiye edici tuzlar(sodyum sitratlar,sodyum fosfatlar,difosfatlar,polifosfatlar),süt proteini,tuz,kıvam arttırıcı(karragenan),renklendirici(Beta Karoten)

Alerjen Bileşenler
SÜT ÜRÜNÜ IÇERIR

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
4-10 °C

Diğer Uyarılar
KURU MADDEDE EN AZ %25 SÜT YAĞI İÇERİR.

Koruyucu Atmosferde Ambalajlanmıştır

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Bel Karper Gıda San. A.Ş Türkgücü Köyü Yolu Üzeri Çorlu/TEKİRDAĞ

İşletme Onay No
TR59-0027

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 265 13
Enerji (kj) 1090
Yağ (g) 17 24
Doymuş Yağ(g) 12 60
Karbonhidrat (g) 9 3
Şekerler (g) 4 4
Protein (g) 15 30
Tuz(g) 1.7 28
Kalsıyum (mg) 490 61
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız