Le Petit Marseillais Frambuaz Ve Şakayık 400 ml #30169586 | CarrefourSA
Marka: LPM

Le Petit Marseillais Frambuaz Ve Şakayık 400 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
178,50 TL 89,25 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Le Petit Marseillais Frambuaz ve Şakayık 400 ml

Gündelik olarak kişisel bakım işlemleri için kullanılan duş jelleri, farklı çiçek aromaları ve kokular ile birlikte ferahlık oluştururken, Le Petit Marseillais sayesinde de nemlendirici ve bakım sağlayıcı bir etki oluşturuyor. La Petit Marseillais markası tarafından özel bir formül ile üretilen Le Petit Marseillais Frambuaz ve Şakayık 400 ml ürünü, her duş sonrasında ferah bir etki oluştururken, ekstra yumuşak bir sonuç sağlar. La Petit Marseillais ürünlerini CarrefourSA reyonlarında her zaman bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Kişisel Bakım reyonu içerisinde Banyo ve Duş Ürünleri arasında yer alan Le Petit Marseillais Frambuaz ve Şakayık 400 ml ürünü, frambuaz ve şakayık özlerinin sağladığı eşsiz aroma ile birlikte keyifli ve huzurlu bir duş imkanı tanır. Her zaman huzurlu ve sağlıklı bir duş sağlayabilmeniz için tercih edeceğiniz bu ürün sayesinde cildinizde istediğiniz nemlendirme etkisini sağlayabilir ve besleyici etkisi sayesinde sağlıklı bir sonuç elde edebilirsiniz. Yaz ve bahar aylarının ferahlatıcı kokusunu içeriğinde barındıran bu ürün, kokusu ile birlikte gün boyu ferah hissetmenizi ve kendinize güvenmenizi sağlar.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız