Le Petit Marseillais Duş Jeli Vanilya Sütü 400 ml #30123319 | CarrefourSA
Marka: LPM

Le Petit Marseillais Duş Jeli Vanilya Sütü 400 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
178,50 TL 89,25 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Le Petit Marseillais Duş Jeli Vanilya Sütü 400 ml

Duş sırasında ferahlık elde ederek tam bir temizlik için duş jelleri kişisel bakım noktasında en çok tercih edilen ürünleri oluşturuyor. LPM markası tarafından üretilen vanilya sütü desteği ile üretilen Le Petit Marseillais Duş Jeli Vanilya Sütü 400 ml ürünü, nemlendiren ve besleyen yapısı ile ekstra yumuşaklık oluşturuyor. LPM markasının kişisel bakım ürünlerini CarrefourSA reyonlarında kolayca bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Kişisel Bakım reyonunda Banyo ve Duş Ürünleri bölümünde yer alan Le Petit Marseillais Duş Jeli Vanilya Sütü 400 ml ürünü, cildinizde nazik bir temizlik ve nemlendirme etkisi sağlar. Yoğun bir kullanım sergileyen bu ürün, kolay bir şekilde durulanırken, ferah ve iç açıcı bir koku verir.

İdeal formülü ile birlikte vanilya sütü içeren bu duş jeli, cildinizde ipeksi bir yumuşaklık sağlar. Cildin her katmanında nemlendirme sağlayan bu jel, erkekler, kadınlar ve çocuklar için uygun bir kullanım sağlarken evinizde ve spor çantanızda bulundurabilirsiniz. Tatillerde ve seyahatlerde yanınızda taşıyarak istediğiniz her yerde eşsiz bir ferahlık hissi yaşayabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız