Le Petit Marseillais Süt Sıvı Sabun 300 ml #30123303 | CarrefourSA
Marka: LPM

Le Petit Marseillais Süt Sıvı Sabun 300 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Le Petit Marseillais Süt Sıvı Sabun 300 Ml

Kişisel bakımın hijyen ürünleri arasında yerini alan Le Petit Marseillais süt sıvı sabun 300 ml beklentilerinizi karşılayabilecek özelliklere sahip olan sıvı sabunlardan biridir. Ürün, ellerinizi hem nemlendirmekte hem de bu özelliğinden ötürü yumuşatma görevi görmektedir. Lipit bakımından zengin olan içeriği ürünün sadece temizlik amacı gütmediğini aynı zamanda birçok faydayı beraberinde getirdiği gerçeğini ortaya koymaktadır. Süt özü ile cildi besleme konusunda da yetkin olan bu ürün sade kokusuyla büyülemeyi de ihmal etmemektedir. Kremli yapısı ellerinizi nazik bir şekilde temizlemekte aynı zamanda nemlendirme etkisiyle tazelemektedir. O halde gerek işlevi gerekse de kokusuyla ön plana çıkan bu ürün için CarrefourSA reyonlarında bulunabilirsiniz.

Likit sabun ve yedekler bölümünden rahatlıkla erişebileceğiniz Le Petit Marseillais süt sıvı sabun 300 ml ile sizler de cildinize canlılık kazandırabilirsiniz. Bitkisel özlü olan ürün içerisinde hayvansal yağa yer verilmemektedir. Dermatolojik açıdan test edildiği görülen ve LPM öncülüğünde karşınıza çıkan bu ürün zarif parfümsü kokusuyla evinizi sarsın, ellerinize ise hak ettiği değeri versin isterseniz vakit kaybetmeyin.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız