Lenovo Lecoo Ds103 Rgb Bluetooth Stereo Soundbar Speaker 10w Siyah #30377848 | CarrefourSA

Lenovo Lecoo Ds103 Rgb Bluetooth Stereo Soundbar Speaker 10w Siyah

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. Belirtilen adet üzerindeki siparişleri Carrefoursa iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Lenovo Lecoo DS103 RGB Bluetooth Stereo 10W Soundbar Speaker Siyah
  • Lenovo Lecoo DS103 RGB Bluetooth Stereo Siyah 10W Soundbar Speaker, oldukça şık bir tasarıma sahip olan ve muazzam ses performansına sahip bir üründür. Televizyon, Laptop, telefon ve tabletlere oldukça kolay biçimde bağlanabilir ve sahip olduğu kaliteli hoparlörler ile mükemmel bir sinema deneyimi ortaya koyar. İster Bluetooth bağlantısı ile mobil cihazlarınızdan ses aktarımı gerçekleştirebilir, ister aux kablosu ile ses aktarımı gerçekleştirebilir ya da diğer bağlantı türleri üzerinden ses aktarımı kolay biçimde sağlanabilmektedir. Evinizde kolay biçimde sinema deneyimi oluşturmak ve film izlerken keyifli zaman geçirmek isterseniz Lenovo Lecoo DS103 TV Soundbar Kablosuz Bluetooth Hoparlörü tercih edebilirsiniz. Ayrıca bunların yanı sıra SD kart ve Flash bellek ile de medyalarınızı dinleyebilirsiniz. Dijital ışıklı yapısı ile en güzel sinema ambiyansı sizleri bekliyor.

     

    Ürün Özellikleri:

    Marka: Lenovo Lecoo

    Renk: Siyah

    Bağlantı Türü: Bluetooth, Aux, Flash Bellek, SD Kart

    Etkin Mesafe: 10m

    Çıkış Gücü: 5Wx2

    Şarj Voltajı: USB = 5V

    Frekans: 80Hz – 180Kz

    Gürültü Oranı: 75dB

    Frekans Aralığı: 20 Hz – 20kHz

    Hoparlör ünitesi: 4 Ω

    Paket İçeriği:

    1x Lenovo Lecoo DS103 RGB Bluetooth Stereo 10W Soundbar Speaker Siyah

    1x Kullanım Kılavuzu

    1x Güç Kablosu

    Ve ihtiyacınız olan aparatlar.

     

    Lenovo Lecoo DS103 RGB Bluetooth Stereo Siyah 10W Soundbar Speaker ile Ne Yapabilirim?


    Lenovo Lecoo DS103 RGB Bluetooth Stereo Siyah 10W Soundbar Speaker evinde kaliteli ses sistemi ya da sinema sistemi oluşturmak isteyenlerin tercih edebilecekleri bir üründür. Farklı ses çıkışları ile oldukça kaliteli bir ses deneyimi sunmaktadır. Pek çok bağlantı çeşidi sayesinde kolay biçimde bağlantı kurulmasına ve ses aktarımına olanak tanımaktadır.

  • Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

    • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

    Kampanyalar

    • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

    Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


    Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız