Lenovo Lecoo Ht106 3.5mm Jacklı Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık Siyah #30377850 | CarrefourSA

Lenovo Lecoo Ht106 3.5mm Jacklı Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık Siyah

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
379,00 TL

Lenovo Lecoo HT106 3.5mm Jacklı Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık Siyah

Lenovo Lecoo HT106 3.5mm Jacklı Mikrofonlu Kulak Üstü Siyah Kulaklık, 3.5mm mikrofon girişi ve ses çıkış bağlantı noktalarını kullanan bilgisayarlar için idealdir. Ayrı kanallardan aktarılan sesler daha canlı ve berrak şekilde aktarılır. Müzik dinlerken, oyun oynarken ve görüşmelerinizi yaparken net sesin keyfini çıkarın. Kullanımı basit, ses kalitesi oldukça etkilidir. Üzerinde bulunan mikrofon 180° dönebilen bir tasarıma sahiptir. Oldukça hafif tasarımı ve ayarlanabilir başlık kısmı sayesinde uzun süreli kullanımlar için idealdir. HT106 kontrol paneli sayesinde sesli komutlara erişimi kolaylaştırır. Mikrofonunuzun sesini kapatmak veya ses seviyesini ayarlamak için sizi konsol menüleri arasında kaybolmaktan kurtarır. Aileniz veya iş arkadaşlarınızla görüntülü görüşmelerde yüksek kalitede stereo ses sağlar. Online dersler ve Online toplantılar için idealdir.

 

Lenovo Lecoo HT106 3.5mm Jacklı Mikrofonlu Kulak Üstü Siyah Kulaklık Hangi Cihazlar İle Uyumludur?

Lenovo Lecoo HT106 3.5mm Jacklı Mikrofonlu Kulak Üstü Siyah Kulaklık, USB girişine sahip tüm cihazlarda çalışmaktadır.

 

Lenovo Lecoo HT106 3.5mm Jacklı Mikrofonlu Kulak Üstü Siyah Kulaklık, her kafa yapısına uygun mudur?


Lenovo Lecoo HT106 3.5mm Jacklı Mikrofonlu Kulak Üstü Siyah Kulaklık, ayarlanabilir başlıkları sayesinde kafa yapınıza uygun şekilde ayarlayabilir ve bu sayede uzun süreli kullanımlarda herhangi bir şekilde ağrı oluşturmaz.

 

  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. Belirtilen adet üzerindeki siparişleri Carrefoursa iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

    • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 2 Taksit yapılmaktadır.

    Kampanyalar

    • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

    Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


    Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız