Lindt Excellence Dark Orange 100 Gr #30081024 | CarrefourSA
Marka: LINDT

Lindt Excellence Dark Orange 100 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
193,90 TL 96,95 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
30081024 Excellence Dark Orange 100 Gr.

Yoğun kakao aromalı, badem ve portakal parçacıklı bitter çikolatası olan Lindt Excellence Dark Orange ile yeni bir çikolata deneyimine hazır olun. Lindt çikolata ustalarının mükemmelliyetçi yaklaşımları, özenle seçtikleri malzeme ve zengin deneyimleri sayesinde yüksek kalitede çikolata ürünleri üretilmektedir. İnce bir tablet formuna sahip olması ve pürüzsüz yüzeyi ile ağızda hemen eriyen yapısı bitter çikolatanın lezzetini damağızın her köşesinde hissetmenize olanak sağlar. Lindt Excellence Dark Orange 100 Gr. ürününe CarrefourSA Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonu Çikolatalar, Barlar, Gofretler bölümünden ulaşabilir dilerseniz online mağazamızdan tek tıkla sipariş verebilirsiniz.

Çikolata hiç kuşkusuz dünyanın en sevilen atıştırmalıklarından biri. Var oluşu milattan önceki çağlara dayanan çikolata her dönemde en popüler atıştırmalıklar arasında yer almıştır. Vücutta uyandırdığı mutluluk hissi ve benzerlik lezzeti sayesinde sürekli tüketilen bir ürün halini almıştır. Lindt Excellence Dark Orange çikolatanın ipeksi yapısı ve özenle seçilen kakao çekirdekleriyle çikolatada maksimum hazzı yaşamak mümkün.

Çikolata, enerji bakımından oldukça yüksek bir besin maddesi olmasına rağmen fazla tüketildiğinde kilo yaparak çeşitli hastalıkların oluşmasına neden olur. Köklü bir geçmişe sahip olan çikolatanın milattan önceki dönemde, tahminen Maya kavmi tarafından keşfedildiği düşünülmektedir. Yüksek yağ ve kalori oranı yüzünden ciltte oluşturacağı sivilcelere, aldıracağı fazla kiloları umursamadan kalıp kalıp yemişizdir. Çikolata ustaları, gerçek bir çikolatanın %100 kakao içermesi gerektirdiğini savunmaktadır.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız