Kinder Bueno Çikolata 43 g #30024028 | CarrefourSA
Marka: KINDER

Kinder Bueno Çikolata 43 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
27,50 TL

Ferrero Kinder Bueno 44 g 21,5 gramlık iki çubuk çikolatadan oluşan paketiyle sizlerle buluşuyor. CarrefourSA Diğer Çikolatalar reyonunda yer alan ürün, çocuklar kadar yetişkinlerce de tercih ediliyor. İçinde süt ve fındık bulundururken, çıtır gofretin üzeri çikolata ile kaplanıyor. İçindeki hafif kreması ile lezzetli bir atıştırmalık olarak kendini şımartmak isteyenleri bekliyor. Üzerinde yer alan son kullanma tarihine kadar güvenle tüketilebiliyor. Çikolatanın eriyebilen formu nedeniyle oda sıcaklığında, kuru, kokusuz ve direkt güneş ışığına maruz kalmayan yerlerde saklanması öneriliyor. Süt, çay, kahve gibi içeceklere eşlik edebilen atıştırmalık bar, ara öğün olarak yenebiliyor. İçindeki sütlü çikolatada kuru kakao miktarı %25'ken, bitter çikolatada %35 minimum kakao bulunduruyor. %31,7'si sütlü çikolata olan gofret, fındık kreması ile ağızlarda akışkan lezzet bırakıyor, %10,8 fındık oranıyla da gerçek lezzet sunuyor. Kinder Bueno'yu hemen sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilir; çikolata, fındık kreması ve çıtır gofretin eşsiz birlikteliğinin sunduğu lezzetle buluşabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Sütlü çikolata (%31.5) (şeker, kakao yağı, kakao kitlesi, yağsız süt tozu, sade yağ (süt ürünü), emülgatör: lesitin (soya)

Alerjen Bileşenler
aroma verici (vanilin)), şeker, bitkisel yağ (palm), buğday unu, fındık (%10.8), yağsız süt tozu, tam yağlı süt tozu, bitter çikolata (şeker, kakao kitlesi, kakao yağı, emülgatör: lesitin (soya)

Menşei Ülke
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ, SOYA, SERT KABUKLU MEYVELER

Bir Yaş Altı Çocuklar İçin Uygun Değildir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
FERRERO TÜRKİYE ÇİK.TAR.ÜRÜ.SA.Tİ.A

İşletme Onay No
0

İşletme Kayıt No
İTALYA

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kj) 572
Yağ (g) 2384
Doymuş Yağ(g) 37.3
Trans Yağ (g) 17.3
Şekerler (g) 49.5
Polioller(g) 41.2
Protein (g) 2
Tuz(g) 8.6
Vitamin A (µg) 0.3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız