Lipton Double Ice Tea Kavun Çilek Aromalı İçecek Kutu 500 Ml #30123192 | CarrefourSA
Marka: LIPTON

Lipton Double Ice Tea Kavun Çilek Aromalı İçecek Kutu 500 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Lipton Ice Tea Kavun & Çilek 500 ml Kutu, soğuk çay lezzetini çifte mutluluk ile bir araya getiriyor. Buz gibi çay ferahlığı sunarak sıcak yaz günlerinde sizlere doyumsuz bir içim zevki veriyor. Çilekli ya da kavunlu arasında seçim yapmakta zorlananlar; çileğin dayanılmaz kokusuyla kavunun doyumsuz lezzetinin birleşiminden meydana gelen yoğun lezzet sayesinde mutluluğu yakalıyor.Damakta kalıcı lezzet ve buz gibi bir içim keyfi arayanlar için her yudumunda lezzet ve serinlik barındırıyor. Çabuk bitmeyen, doya doya içilen çifte meyve lezzeti, sevdiklerinizle birlikte içildiğinde mutluluğunuz katlanıyor. Keyifli zamanlarınızı taçlandırmak için tercih edebileceğiniz sevilen yaz meyvelerinin karışımından ortaya çıkarak tüketicilerin beğenisini kazanan benzersiz lezzet, 7'den 70'e herkesin tutkusu oluyor. ve kalori hesabına dayalı bir beslenme rejimi uygulayanların da gönül rahatlığıyla tüketebileceği ürün; 500 mililitrelik kutusunda ve hiç bitmeyen ferahlığı ile sevdiklerinizle doya doya paylaşmak için sizleri bekliyor. Mutlu ve keyifli anlarınızda size eşlik edecek içeceğinizi hem yemeklerde hem de öğün aralarında tüketebilirsiniz. Hemen sipariş vererek kolayca satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
SU, ŞEKER, ASİT (SİTRİK ASİT), SİYAH ÇAY EKSTRAKTI (%0,12), AROMA VERİCİLER (ÇİLEK VE KAVUN), ASİTLİK DÜZENLEYİCİ ( TRİSODYUM SİTRAT), ANTİOKSİDAN (ASKORBİK ASİT), TATLANDIRICI (STEVİOL GLİKOZİTLER).

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN YERDE MUHAFAZA EDİNİZ.

Kullanım Talimatı
LÜTFEN SOĞUK İÇİNİZ.

Diğer Uyarılar
KAFEİN İÇERİR (0,09 g/L)

Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
FRUKO MEŞRUBAT SANAYİ LTD. ŞTİ. TEKFEN TOWER BÜYÜKDERE CAD. NO:209 A BLOK 34394 4.LEVENT / İSTANBUL

İşletme Kayıt No
TR-01-K-007781

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 25
Enerji (kj) 107
Karbonhidrat (g) 6.1
Şekerler (g) 6
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız