Lipton Yellow Label Çay 500 Gr Paket #30097367 | CarrefourSA
Marka: LIPTON

Lipton Yellow Label Çay 500 Gr Paket

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
108,90 TL 81,68 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
"Lipton Yellow Label Çay 500 g Paket

Doğu Karadeniz, Endonezya, Kenya ve Seylan çaylarının harmanlanması ile sofralara sunulan Lipton Yellow Label Çay 500 g Paket, Türk damak tadına uygun lezzeti ve kokusu ile harika bir çay deneyimi yaşatıyor. CarrefourSA reyonlarında Rize Çayı bölümünde satışa sunulan ürün; özenle seçilmiş, kaliteli ve taze çay yapraklarının incecik kesilip kurutulması ile hazırlanıyor. İnce kesimi sayesinde hem daha iyi kuruyan hem de daha iyi dem veren ürün, ateş kırmızısı rengi ile damaklarınızda unutulmaz bir tat bırakıyor.

Günün her anında stresten kurtulmak ve kendinize vakit ayırmak istediğinizde pratik bir şekilde demleyebileceğiniz içecek, zihinsel zindelik verirken fiziksel olarak da kendinizi daha enerjik hissetmenize yardımcı olur.

Demleme sırasında doğru ölçüler ile hazırladığınızda tat ve aroma olarak daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Demliğe her çay bardağı için bir tatlı kaşığı eklemeli ve olabildiğince taze kaynamış içme suyu kullanmaya özen göstermelisiniz. Dilerseniz en iyi çayları demlemek için porselen ya da cam demlik kullanabilirsiniz.

Kahvaltı sofralarının, misafir ağırlamalarının ve hoş sohbetlerin olmazsa olmazı olan ürünü denemek için hemen sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 52356

"
İçindekiler Bilgisi
Siyah Çay

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Demliğinize her bardak çay için bir tatlı kaşığı çay koyun. Bir kaşık da fazladan ekleyin. Çayınızı demlerken taze kaynamış içme suyu kullanın. En iyi lezzet için porselen veya cam demlik tercih edebilirsiniz. 15-20 dakika demlendikten

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.-Yaman Evler, Saray, Dr. Adnan Büyükdeniz Cd. No:13, 34768 Ümraniye/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 1
Enerji (kj) 4
Protein (g) 0.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız