Çaykur Altınbaş Demlik Poşet Çay 40 #30164971 | CarrefourSA
Marka: ÇAYKUR

Çaykur Altınbaş Demlik Poşet Çay 40

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
61,90 TL

adet
ÇAYKUR Altınbaş Dem.40

İçecekler reyonu içerisinde, sıcak içecekler arasında yerini alan ÇAYKUR Altınbaş Dem.40 çay lezzetini size eşsiz tarifi ve pratikliği ile sunuyor. Çay demlemenin yorucu geldiği ve kısa süreli zamanınızın bulunduğu anlarda sizlere oldukça pratik bir şekilde demleme çay lezzetinde çay lezzeti sunan bu ürün içerisinde 40 adet poşet çay bulunmaktadır. Kolay demlik çay yapmanızı sağlayan bu ürün ile artık çay keyfinizi daha uzun süre tutabilirsiniz. Bir kuyumcu ustalığıyla çay filizlerinin altın değerindeki en üst yapraklarının toplanarak, harmanlanması ile oluşturulmuştur. Doğal siyah çay olan klasik lezzetini en uygun yollar ile CarrefourSA reyonlarında sizlere sunmaktadır.

ÇAYKUR Altınbaş Dem.40 zamanınızın kısıtlı olduğu anlarda size hemen çay keyfi sağlamaktadır. Ürünü demliğinizin üst kısmında atmanız ve üzerine sıcak su eklemeniz yeterli olabileceği gibi dilerseniz demleyerek de lezzetine lezzet katabilirsiniz. Ürün içerisinde 40 adet poşet çay bulunmaktadır. Misafirlerinizin sayısına göre dilediğiniz kadar poşet çayı demliğinizin üzerine atabilirsiniz. Ürüne demlik poşet çaylar reyonundan kolaylıkla ulaşabilir ve sepetinize ekleyebilirsiniz. Ödemenizi online olarak veya kapıda ödeme seçenekleri ile yapabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Doğal Siyah Çay

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
İÇİNDE KAYNAMIŞ SU BULUNAN DEMLİĞE HER 3 - 4 BARDAK İÇİN BİR POŞET ATILARAK 10 - 12 DK BEKLETİNİZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Çaykur Mersin Pazarlama Bölge Müdürlüğü-Tarsus Yolu 7 Km Karacailyas / Mersin

İşletme Kayıt No
TR-53-K-000228

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız