Mehmet Efendi Türk Kahvesi 250 G Teneke Kutu #30095731 | CarrefourSA

Mehmet Efendi Türk Kahvesi 250 G Teneke Kutu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
119,90 TL

adet
Mehmet Efendi Türk Kahvesi 250 g Teneke Kutu CarrefourSA reyonlarında, Kahve bölümünde yer alan Mehmet Efendi Türk Kahvesi 250 g Teneke Kutu, 1871 yılından bu yana kahve üretimi yapan Kurukahveci Mehmet Efendi kalitesi ile damak tadınıza sunuluyor. Arabica türü yüksek kaliteli kahve çekirdeklerinden üretilen ürün, geleneksel Türk kahvesi lezzetinden vazgeçemeyenlerin tercihi oluyor. Özel tadı, bol köpüğü ve kokusu ile öne çıkan Mehmet Efendi Kahvesi, ihtiyacınıza göre gün boyu tüketilebiliyor. Kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinde veya ara öğünlerde rahatlıkla tüketilebilen ürün, arkadaş buluşmalarının ve sosyal hayatın bir parçası olan kahve sohbetleri için en ideal ve keyifli içeceklerden biri oluyor. Özel teneke ambalajında sunulan ürün, koruyucu paketi ile kahvenizin kokusuyla, tadıyla, öğütüldüğü günkü tazeliğini korumasını sağlıyor. Teneke kutusu sayesinde farklı bir koruyucu kaba ihtiyaç bırakmayan ürün, hızlı ve pratik çözümler sunuyor. 250 gramlık ambalajı ile evde veya işte rahatlıkla tüketilebiliyor. Ayrıcalıklı bir lezzete sahip ürünü denemek için, hemen sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Öğütülmüş kahve

Muhafaza Şartları
Kapalı olarak kuru ortamda muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
İçme suyunu fincanla ölçerek cezveye koyunuz.Her fincan için 2 çay kaşığı kahve ,arzu ederseniz şeker ilave ediniz.Kısık ateşte kahveyi karıştırınız.Bir süre sonra kabaran köpüğü fincanlara pay ediniz.Kalan kahveyi bir taşım daha

Süzme Ağırlık
250

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Kuru Kahveci Mehmet Efendi Mahdumları Limited Şirketi Organize Sanayi Bölgesi 1. Cadde No:22 Y. Dudullu /İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-34-K-004732

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız