Çaykur Bardak Poşet 100 'Lü 200 Gr #30024933 | CarrefourSA
Marka: ÇAYKUR

Çaykur Bardak Poşet 100 'Lü 200 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
110,90 TL 99,90 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
"Çaykur Bardak Poşet 100 'lü 200 g
Evlerin, sofraların ve tüm günlük yaşamın vazgeçilmezlerinden biri olan çay, Çaykur Bardak Poşet 100 'lü 200 g ile beklentileri karşılayan, harika bir damak tadına dönüşüyor. Karadeniz’in en kaliteli çay bitkisinden, üst yapraklardan elde edilen ürün, bir pakette 200 gramlık içerikle sunuluyor. Her biri bir fincan çay demi veren, toplam 100 adet süzen poşet bir paket içerisinde yer alıyor. Bitkinin doğal halini yansıtıyor ve herhangi bir suni madde içermiyor.
CarrefourSA raflarında Fincan Poşet Çaylar reyonunda satışa sunulan ürün, günün her saatinde tüketilebiliyor. Kaynar haldeki suyun ilave edildiği bir fincana, bir süzen poşet konduğunda, üç dakika içerisinde bir fincan nefis içecek elde ediliyor. Sımsıcak lezzeti her zaman özlenen ürün, sabah kahvaltılarını çok keyifli hale getirmekle kalmıyor; aynı zamanda günün diğer saatlerinde, ikindi vakitlerinde, akşam oturmalarında içilebiliyor. Vazgeçilmez çay alışkanlığınızı siz de ürünle en keyifli şekilde sürdürebilirsiniz. Konuklarınızı gönül rahatlığı ile ağırlayabilirsiniz.
Ailenize, sevdiklerinize, günün her anında sımsıcak içim tadını yaşatmak için ürünü hemen alışveriş sepetinize ilave edebilir, kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 327268
"
İçindekiler Bilgisi
Siyah Çay

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
İÇİNDE KAYNAMIŞ SU BULUNAN FİNCAN VEYA BARDAĞA ÇAYKUR SİYAH SÜZEN POŞET ÇAY KOYUNUZ. 3 - 4 DK BEKLETİNİZ. İSTEĞE GÖRE: ŞEKER, LİMON VEYA SÜT İLAVE EDEBİLİR SİNİZ. DEMLİKTE: DEMLİĞE HER FİNCAN İÇİN, BİR ADET ÇAYKUR SİYAH S#

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Çaykur Mersin Pazarlama Bölge Müdürlüğü-Tarsus Yolu 7 Km Karacailyas / Mersin

İşletme Kayıt No
TR-53-K-000228

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız