Logitech K270 Kablosuz Klavye Siyah #30133763 | CarrefourSA
Marka: LOGITECH

Logitech K270 Kablosuz Klavye Siyah

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
  • Tamamen kablosuz ve kurulumunuz ile bağlantıya hazır olan K270, çalışmayı basit ve kolay hâle getiren tak ve çalıştır özellikli bir klavyedir. Bir sayısal tuş takımına ve işinizi yapmanız için ihtiyacınız olan tüm hızlı erişim tuşlarına sahip olan klavye, evde veya iş yerinde çalışma masanız için güvenilir ve dayanıklı bir iş ortağıdır.        
  • Bir sayısal tuş takımı ve sekiz adet kullanışlı kısayola sahip tam boyutlu klavye; veri girişini ve internet, e-posta, müzik ve daha pek çok uygulamaya anında erişim ile gezintiyi son derece kolay hâle getirir. Sağlam eğimli ayaklar, klavye yüksekliğini istediğiniz gibi ayarlamanıza olanak tanır.   
  • K270 klavye, Logitech’i fare ve klavye kategorilerinde global bir lider hâline getiren yüksek kalite ve güvenilirlik standartları doğrultusunda üretilmiştir.24 aya kadar pil ömrü. Kullanışlı açma/kapama anahtarı ve pil ömrünü koruyan güç tasarrufu teknolojisi sayesinde sürekli pil değiştirme derdini ortadan kaldırır.             
  • 3 yıl garantiye sahip sıvı dökülmelerine karşı korumalı3Sınırlı koşullarda test edilmiştir (maksimum 60 ml sıvı dökülmesi). Klavyeyi sıvının içine daldırmayın.. tasarım ve dayanıklı baskı karakterler, çalışma sırasında meydana gelen aksiliklere rağmen işinize devam etmenizi sağlar.            
  • Bağlanması kolay, kullanımı kolay. 10 metre mesafeye kadar güçlü ve güvenilir kablosuz bağlantı sayesinde kesinti ve gecikmelere elveda deyin.
  • Kablosuz kullanım mesafesi; kullanıcıya, çevre ve bilgisayar kullanım koşullarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir.. K270, altı adede kadar uyumlu Logitech aracı ile eşleştirme yapmanızı sağlayan Logitech Unifying USB alıcı ile birlikte gelir; böylece Logitech farenizi de aynı alıcı ile bağlayabilirsiniz. Daha az kablo, daha az sorun ve kolay bir iş akışı.

 

 

 

 

 

  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. Belirtilen adet üzerindeki siparişleri Carrefoursa iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

    • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

    Kampanyalar

    • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

    Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


    Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız